Vakion kesäkisassa FC Jazzin pelaajalegenda Rami Nieminen

Veikkausliigan ja Ykkösen seurojen pelaajalegendat osallistuvat Vakioveikkauskierrosten 26-30 välisenä aikana ryhmäkilpailuun. Kilpailussa he täyttävät jokaisella kierroksella oman veikkauksensa ja kisaavat...

Veikkausliigan ja Ykkösen seurojen pelaajalegendat osallistuvat Vakioveikkauskierrosten 26-30 välisenä aikana ryhmäkilpailuun. Kilpailussa he täyttävät jokaisella kierroksella oman veikkauksensa ja kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan.

FC Jazz pelaajalegendana RAMI NIEMINEN.

Rami Nieminen on porilainen entinen jalkapalloilija, joka pelasi suurimman osan urastaan PPT:ssä ja FC Jazzissa. Hän on pelaaja, joka on pelannut eniten otteluita Suomen pääsarjatasolla. Pääsarjatason pelejä Niemiselle kertyi yhteensä 459 vuosina 1985-2004. Näissä otteluissa Nieminen viimeisteli maalin 54 kertaa. A-maaotteluja hänellä on tilillään 14 vuosilta 1993-1996. PPT:n ja FC Jazzin lisäksi Nieminen on edustanut pääsarjassa Hakaa sekä FC Jokereita.

Nieminen pelasi pelasi suurimman osan urastaan puolustajana. Kuitenkin usein jos FC Jazz oli tappiolla ”Raikka” nostettiin kärkeen, jotta kärkeen saatiin suoraviivaisuutta ja pääpelivoimaa.

Liigadebyyttinsä hän teki 30.5.1985 TPS-PPT -ottelussa.

Saavutuksinaan hänellä on mm. Suomen mestaruudet vuosilta 1993 ja 1996 FC Jazzin riveissä.

Ensimmäinen Vakion kesäkisan kierros tulevana sunnuntaina. Huomenna Rami "Raikka" Niemisen vihjeet sunnuntain kierrokselle!

Vakion kesäkisasta lisää tietoa www.veikkaus.fi/vakio