Kisastudio sunnuntaina Bar Somassa

FC Jazz sekä Bar Soma järjestävät yhteistyössä EM-finaalin kisastudion sunnuntaina 10.7.2016 Kisastudiossa mukana FC Jazzin edustusjoukkueen pelaajia. Illan aikana on tulosveikkaus, jossa palkintona on Ykkösen...

FC Jazz sekä Bar Soma järjestävät yhteistyössä EM-finaalin kisastudion sunnuntaina 10.7.2016

Kisastudiossa mukana FC Jazzin edustusjoukkueen pelaajia. Illan aikana on tulosveikkaus, jossa palkintona on Ykkösen virallinen pelipallo edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksin varustettuna.

Jotta kisailta saadaan täydelliseksi, niin Soman studioon saapuvat voivat tuoda mukanaan omat grilliherkkunsa. Soman terassilla on grilli lämpimänä ja paikanpäällä on myös tarvittavat kertakäyttövälineet.

FC Jazzin maalivahti Lauri Pirhonen päätyy hetken pohdinnan jälkeen veikkaamaan, että loppuottelussa kohtaavat Wales ja Saksa,
- Olisi hienoa, että Wales pääsisi loppuun saakka kisoissa. Portugali on edennyt tähän saakka ilman voittoja normaalilla peliajalla pelaten viisi tasapeliä. Toinen pari onkin haasteellisempi, sillä Saksa on aina kova, mutta Ranska toisaalta isäntämaana voisi edetä finaaliin. Wales onnistuu varsinaisella peliajalla ja Saksan rutiini vie sen finaalin toiseksi joukkueeksi.

Bar Soman ovet aukeavat kello 20:00 ja itse ottelu alkaa kello 22:00.

Tervetuloa viihtymään  ja grillamaan tulevana sunnuntaina.