Jäsenkortilla naapuriseuran otteluun

Porin Kakkosen seurat valmistautuvat elokuun lopussa pelattavaan kauden toiseen paikalliskamppailuun ja tarjoavat jäsenilleen mukavan edun ennen sitä. Molemmat joukkueet ovat oivassa syysvireessä. MuSa on kivunnut sarjakärkeen,...

Porin Kakkosen seurat valmistautuvat elokuun lopussa pelattavaan kauden toiseen paikalliskamppailuun ja tarjoavat jäsenilleen mukavan edun ennen sitä.

Molemmat joukkueet ovat oivassa syysvireessä. MuSa on kivunnut sarjakärkeen, eikä ole hävinnyt seitsemään otteluun. FC Jazz on kolmen ottelun voittoputkessa ja nousussa sarjan keskikastiin. Joukkueet toivottavat seuraaviin kotiotteluihinsa paikallisvastustajan jäsenkortin omaavat fanit ilmaiseksi sisään. Musan jäsenkortilla pääset veloituksetta sisään tulevana lauantaina 12.8 otteluun FC Jazz – TPV. FC Jazzin jäsenkortilla pääset veloituksetta sisään viikkoa myöhemmin 19.8 otteluun MuSa – TamU.

Molemmissa peleissä riittää panosta ja otteluiden viihdearvot ovat tapissaan. Nyt kannattaa lähteä katsomaan futista ja kokemaan kulttuurielämyksiä paikallisvastustajan katsomossa.

Mikäli sinulla ei vielä ole jäsenkorttia, niin sellainen kannattaa hankkia olemalla yhteydessä seurojen toimistoihin. Seurat tarjoavat kauden mittaan jäsenilleen mukavia etuja ja elämyksiä.

Tutustu seurojen jäsenetuihin alla olevien linkkien kautta

FC Jazz: http://juniorit.fcjazz.com/seura/96080/jasenedut

MuSa: https://www.musansalama.fi/seura/15683/jasenedut-2017