Husa joutsenen sinisessä Poriin

FC Jazzin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina maaliskuisessa pakkaskelissä UK tekonurmella klo 15.15. Iltapäivän vastustaja SalPa pelasi viime kaudella hyvän kauden Kakkosessa ja jäi muutaman askeleen paikasta Ykkösen...

FC Jazzin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina maaliskuisessa pakkaskelissä UK tekonurmella klo 15.15. Iltapäivän vastustaja SalPa pelasi viime kaudella hyvän kauden Kakkosessa ja jäi muutaman askeleen paikasta Ykkösen nousukarsinnoista. Harjoituskaudella salolaiset ovat pelanneet ennen Poriin tuloa kolme harjoitusottelua, joista on koossa voitto, tasapeli ja tappio.

Vierasjoukkueen kokoonpanossa nähdään useita porilaisille tuttuja pelaajia, joista varsinkin numerolla 10 viime kaudella FC Jazzissa pelannut Husa Aftab tulee  Poriin kauppamiehen asenteella,
- Viime kaudesta jäi tosi hyvät fiilikset Porissa, ihan mahtavat pelaajat, valmentajat ja taustajoukot. Vaikka välimatka oli pitkä kun kävin Turusta viikoittain Porissa, niin ilomielin lähdin harjoituksiin ja peleihin. Olli Orvasto oli suurin syy miksi siirryin FC Jazziin viime vuonna ja uskon, että tulen vielä hänen kanssa joskus myöhemminkin työskentelemään. FC  Jazz on arvostettu seura ja oli hienoa olla edustamassa sitä. Mielellään olisin jatkanut tulevankin kauden punaisissa, mutta nyt ei ollut oikea hetki jatkaa siellä.

Husa kertoo, että Salossa on hyvä joukkue ja tekeminen laadukasta,
- SalPa on erittäin potentiaalinen joukkue tulevalla kaudella ja se osoitti sen jo viime kaudella. Joukkue on agressiivinen, palloa hallussaan pitävä joukkue. Valmentaja Pikkarainen tuo kokemuksellaan luottamusta ja kehittävää osaamista nuoreen joukkueeseen. Uskon, että tulemme tulevalla kaudella kilpailemaan kärkisijoituksista.

Tulevasta ottelusta Husa odottaa mielenkiintoista matsia,
- On hienoa kohdata vanha seura ja SalPassa pelaa tällä hetkellä useampikin entinen jazzilainen. FC Jazz osoitti viimekauden lopussa että se on todella vaikea vastustaja ja voi haastaa kenet tahansa. Tuosta joukkueesta lähes kaikki ovat jääneet ja vahvistuksiakin on tullut. SalPa taas alkaa pikkuhiljaa pelaamaan Pikkaraisen tyylillä ja nyt on jännä nähdä miten se toimii Porissa. Tasainen vääntö on tulossa ja luulen että ottelusta tulee maalirikas.

Lopuksi kauppamies toivottaa terveisiä porilaisten koppiin ja toivoo, että Pori pysyy punaisena tänäkin vuonna.

FC Jazz – SalPa lauantaina 3.3 klo 15:15 UK Tekonurmella.