FC Jazz pohjoiseen sarjajohtajan vieraaksi

FC Jazz matkustaa Kemiin Ykkösen seuraavaan otteluun, jossa vastassa on PS Kemi. PS Kemi on tehnyt Ykköseen isoja hankintoja, mm. puolen tusinaa ulkomaalaispelaajaa. Kemiläiset ovatkin pelanneet vahvan alkukauden ja he johtavat t...

FC Jazz matkustaa Kemiin Ykkösen seuraavaan otteluun, jossa vastassa on PS Kemi. PS Kemi on tehnyt Ykköseen isoja hankintoja, mm. puolen tusinaa ulkomaalaispelaajaa. Kemiläiset ovatkin pelanneet vahvan alkukauden ja he johtavat tällä hetkellä Ykköstä, kun kahdeksan kierrosta on pelattu.

FC Jazz on kärsinyt alkukauden jälkeen pahasta loukkaantumissumasta, joka ei tahdo hellittää. Jens Harjun vamma uusiutui MP pelissä ja Aleksi Nurmisen toipuminen ei ole edennyt toivotunlaisesti. Lisäksi pitkäaikaispotilaat Jussi Välilä, Samuli Virtanen ja Sami Villanen ovat edelleen viikkoja sivussa. Théo Raymond kärsii pelikieltoa.  FC Jazz on antanut runsaasti vastuuta nuorille pelaajilleen kauden aikana ja tämä jatkuu myös Kemissä.

FC Jazz on matkassa päättäväisellä asenteella ja tulee tarjoamaan kovan haasteen kemiläisille.

Päävalmentaja John Allen uskoo joukkueeseensa.

- Pelit jatkuvat taas nopeasti, sillä edellisestä pelistä ei kauaa aikaa ole. On silti hyvä asia, että pääsemme taas heti pelaamaan. Kaikki tietävät, että meidän pitää parantaa Kemissä peliämme. Joukkueen kanssa meillä oli hyvä palaveri ja kaikki haluavat pelata ja näyttää keskiviikkona.

- PS Kemillä on ollut hieno ensimmäinen kierros. He ovat pelanneet vahvasti kentän jokaisella osa-alueella. Joukkue vaikuttaa tasapainoiselta ja siellä on hyviä yksilöitä.

- Lähdemme Ouluun tiistaina, joten meillä on hyvin aikaa valmistautua peliin. Joukkue on hyvällä fiiliksellä ja olen varma, että PS Kemi saa meistä kovan vastuksen, tietää Allen kertoa

FC Jazz pelaa seuraavan kerran Porissa ensi maanantaina, kun Poriin saapuu TPS Suomen Turusta.