Ei onnistuttu maalinteossa

Kotijoukkue esiintyi pirteästi, mutta joutui tyytymään maalin tappioon. FC Jazz ei onnistunut voittamaan talvikauden harjoitusotteluissa Tampere Unitedia. Rasmus Östling torjui upeasti Porissakin pelanneen Berat Grabovcin pilkun...

Kotijoukkue esiintyi pirteästi, mutta joutui tyytymään maalin tappioon. FC Jazz ei onnistunut voittamaan talvikauden harjoitusotteluissa Tampere Unitedia. Rasmus Östling torjui upeasti Porissakin pelanneen Berat Grabovcin pilkun ottelun 70 minuutilla.

Päävalmentaja Olli Orvasto oli laittanut Juho Kemppisen laitapakiksi sen jälkeen kun harjoituskauden puolustuslinjasta olivat poissa Samuli Virtanen  ja Eetu Kanerva. Kemppinen uurastikin kovalla innolla uudella pelipaikalla. Laitapuolustajien lisäksi ottelusta puuttuivat Laaksosen veljekset Rasmus ja Tobias, sekä paluuta joukkueeseen tekevät Aleksi Nurminen ja Toni Pyyranta. Alfred Mapoka esiintyi toisen kerran joukkueen pelaavassa kokoonpanossa harjoituskaudella.

TamU onnistui tekemään voittomaalin onnekkaasti ottelun 19 minuutilla, kun Verneri Uimosen keskitys puskettiin läheltä maan rajaa omaan maaliin. FC Jazzin paras paikka ensimmäisellä jaksolla tuli Iyam Fridaylle, jonka laukauksen Tamu toppari kuitenkin puski maaliviivalta kulmaksi. Toisella jaksolla ei enää maaleja nähty vaikka kotijoukkue loikin muutaman hyvän maalipaikan ja sai ottelun lopussa painetta vieraiden maalille.

Päävalmentaja Olli Orvasto harmitteli ottelun lopputulosta,
-  Tulos ei ollut mieluisa ja voittoa lähdettiin TamUsta hakemaan. Vaikka tappio tulikin, niin pelistä löytyi riittävästi mukavia asioita. Tehtyä omaa maalia ja pilkkua lukuunottamatta TamUlla ei ollut maalipaikkoja. Puolustimme aika hyvin, mutta murtautumisen kanssa oli hankalaa. Siihen löydämme kyllä ennen sarjakauden alkua vielä lääkkeet. Lopussa saimme vielä hyvää painetta ja pallo pyöri muutamaan otteeseen vaarallisesti TamUn boxin sisällä. Tällä kertaa ei onnistuttu kuitenkaan saamaan tasoitusta aikaiseksi.  

FC Jazz pelaa vielä ennen kauden alkua kaksi harjoitusottelua, kun se matkustaa Saloon ja Kaarinaan kohtaamaan tulevan kesän vastustajat toistamiseen harjoituskaudella.

Avaus: Rasmus Östling, Jussi Lemio, Joonas Meura, Toni Kuusela, Juho Kemppinen, Eero Lehtinen, Alfred Mapoka, Benjamin Tuovinen, Terry Ablade, Iyam Friday, Juho Lehtonen
Vaihdossa: Tuukka Nurmi, Joonatan Tuovinen, Joel Lehtonen, Aleksanteri Tomberg

                        FC Jazz - TamU 0-1 (0-1)

                        Kuva: Urheilusuomi.com, kuvia ottelusta: http://www.urheilusuomi.com/galleria.asp?galleriaid=3773