2017-2020 askelmerkit laadittu

Seuraillassa esiteltiin FC Jazzin tulevaisuuden suuntaviivoja Tilaisuuden alussa seuran hallituksen jäsenet ja päätoimiset työntekijät esittäytyivät toiminnanjohtaja Mostafa Modabberianin johdolla. Tämän...

Seuraillassa esiteltiin FC Jazzin tulevaisuuden suuntaviivoja

Tilaisuuden alussa seuran hallituksen jäsenet ja päätoimiset työntekijät esittäytyivät toiminnanjohtaja Mostafa Modabberianin johdolla. Tämän jälkeen Modabberian esitteli seuran strategiatyön tuloksia ja tulevaisuuden toimintaa ohjaavia arvoja, sekä seuran mission ja vision vuosille 2017-2020. FC Jazz haluaa toimia tulevaisuudessa entistä laadukkaammin ja korostaa kaikessa toiminnassaan positiivisuutta, luotettavuutta, yhteisöllisyyttä ja suunnitelmallisuutta – näiden avulla pystytään saamaan aikaan entistä parempaa urheilutoimintaa kaikille FC Jazzin riveissä omaa huippuaan tavoitteleville pelaajille.

Laadukas toimintaympäristö antaa kaikille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa FC Jazzissa ja hyvän valmennuksen avulla työkaluja jokaisen pelaajan omien unelmien tavoitteluun. FC Jazz tavoitteena on myös parantaa jalkapallon asemaa Porissa ja olla merkittävä ja vastuullinen yhteiskunnallinen toimija, jonka pelaajakehityksessä huomioidaan jokainen pelaaja yksilöllisesti ja tärkeänä kaikissa kasvun ja kehityksen vaiheissa. Olosuhteiden, talouden ja viestinnän kehittämisessä ensimmäiset askeleet on jo otettu ja niiden vahvistamista jatketaan työntekoa myös tulevaisuudessa.

Valmennuksen johtaja Olli Orvasto esitteli strategian urheilupuolen pääteemoja ikäluokittain. Samojen arvojen pohjalta pyritään pelaajakehitystyössä auttamaan jokaista yksilöä tavoittelemaan omaa huippuaan jalkapalloilijana. FC Jazz haluaa jatkossakin tehdä vahvaa juniorityötä ja kehittää pelaajia suomalaisen jalkapallon huipputasolle sekä kansainvälisille kentille. Orvasto korosti yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen merkitystä: pelaajat, vanhemmat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat ja muut toimihenkilöt tekevät kaikki arvokasta työtä ja yhdessä tekemällä tämä työ tuottaa entistä parempaa toimintaa.

FC Jazz kiittää kaikkia tilaisuuteen osallistuneita!