TPV painoi FC Jazzin ahtaalle toisella jaksolla

Kumpikaan joukkue ei juhlinut tuomarin päättäessä pelin Tammelassa

Eino-Iivari Pitkälä on tuonut läpi kauden penkiltä vaarallisuutta FC Jazzin hyökkäyksiin. Kuva: Urheilusuomi.com

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli FC Jazzilta tälläkin kertaa parempi kuin jälkimmäinen ja se loi kotijoukkueen kanssa tasapäisesti tilanteita. Puolen tunnin pelin jälkeen FC Jazz siirtyi riemukkaasti johtoon, kun Juho Lehtonen kaadettiin rangaistusalueen rajalla. Annetun vapaapotkun Jussi Aalto laukoi matalana ja muurista poukanneen pallon laittoi verkon perälle varmasti hetkeä aiemmin rikottu Lehtonen.

Heti toisen puoliajan aluksi Rasmus Laaksosella oli mahdollisuus viedä vieraat kahden maalin johtoon, mutta hänen nostonsa yli maalivahdin jäi vajaaksi. Hetki tästä ja TPV tasoitti pelin, kun joukkueen kapteeni Verneri Uimonen vapautti Elias Haralan etenemään kohti maalia. Harala laukoi FC Jazzin puolustuksen keskeltä pallon varmasti ohi maalissa jälleen hyvin pelanneen Janne Järnstedtin. Tasoitusmaalin jälkeen yritteliäs TPV painoi peliä voimakkaasti vieraiden päätyyn lähes koko puoliajan ja loi useampia maalipaikkoja. Kotijoukkueesta esiintyi edukseen keskikentällä uurastanut Omar Khary.

FC Jazzin puolustuslinja Mäkinen-Setänen-Lemio-Kemppinen pelasi uhrautuvasti ja purki tilanteen toisensa jälkeen. TPV vei kulmapotkut pelissä 14-0. Janne Järnstedt torjui tärkeitä torjuntoja, mukaan lukien yhden kotijoukkueen puolittaisen läpiajon. Tässä kohtaa sarjaa tasapeli Tammelasta olisi maistunut paremmalta, jos alla olisi muutama voitto. Kylmä tosiasia on, että nyt tasapeli nosti FC Jazzin putoamisviivan yläpuolelle FC Espoota paremmalla maalierolla ja voiton metsästäminen jatkuu.

Ottelun tuomari nosteli kortteja FC Jazzin pelaajille tiuhaan tahtiin ja näin seuraavasta pelistä ovat poissa Juho Kemppinen ja Joonas Meura korttitilien täyttyessä. FC Jazz sai hyökkäyksiin lähtöihin nopeutta ja painettakin TPV:n päätyyn toisen puoliajan lopulla suorittamisensa vaihtojen jälkeen. Tuomari vihelsi pelin päättyneeksi, kun Jussi Aalto pääsi lopussa laukomaan pallon TPV:n maalivahdin syliin, tätä ennen joukkue oli kyennyt luomaan muutamia maalipaikkoja jopa voittomaalinkin tekemiseksi.

Seth Ablade kertoi tasapelin tyydyttävän TPV:n toisen jakson pyörityksen jälkeen,
- Ensimmäinen jakso oli meiltä hyvä, mutta toisen jakson alkuun tullut kotijoukkueen nopea maali sai TPV:lle vauhdin päälle ja me jouduimme puolustus kannalle. Taistelimme alakerrassa hyvin, joten siihen nähden pisteeseen pitää olla tyytyväinen, vaikka se kuudes sellainen tällä kaudella nyt olikin.

TPV - FC Jazz 1-1 (0-1)