Waltteri Riihimäki palaa FC Jazziin

Heinäkuun alussa 22-vuotta täyttänyt oma kasvatti Waltteri Riihimäki palaa FC Jazziin kahden Tampereella vietetyn kauden jälkeen. Riihimäki nousi FC Jazzin Ykkösen edustusjoukkueeseen 18-vuotiaana kaudeksi 2015...

Heinäkuun alussa 22-vuotta täyttänyt oma kasvatti Waltteri Riihimäki palaa FC Jazziin kahden Tampereella vietetyn kauden jälkeen.

Riihimäki nousi FC Jazzin Ykkösen edustusjoukkueeseen 18-vuotiaana kaudeksi 2015 ja pelasi kahden kauden aikana yhteensä 34 Ykkösen ottelua. Kaudeksi 2017 Riihimäki siirtyi TPV:n miehistöön, jossa sarjapelejä kertyi vajaan kahden kauden aikana 23 kappaletta. Viime kaudella Kakkosessa Waltteri Riihimäki oli joukkueensa paras maalintekijä 10 maalilla.

”Wate” palaa hyvillä mielin,
- Tällä hetkellä kuuluu oikein hyvää ja tulen hyvillä fiiliksillä takaisin FC Jazziin. Ensimmäiset harjoitukset on takana ja niissä huomasi heti, että joukkueella on laadukas tekeminen päällä. Joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia ja ilme on tulevaisuuteen katsova. Itse olen valmis tekemään töitä joukkueen eteen ja maaliahneena pelaajana haluan olla joukkueelle hyödyksi niitä tekemällä.

Tampereella pääsi hieman erilaiseen ympäristöön ja reissu oli erittäin opettavainen. Viime kausi meni hyvin ja sain tehtyä maaleja paljon. Matkasta jäi ehkä käteen se, että rangaistusalueella pitää olla vaarallinen ja onnistua paikoista. Pori on kotikaupunki, jossa haluan ehdottomasti onnistua ja tehdä paljon maaleja, miettii Riihimäki.

FC Jazz taistelee tällä hetkellä Kakkosen neljännellä tilalla ja tavoitteena on edelleen päästä kahden joukkoon sekä mahdollisiin Ykkösen karsintoihin. Päävalmentaja Olli Orvastolle Waltteri Riihimäen paluu tuo lisää vaihtoehtoja peluuttamiselle sekä kilpailua pelipaikoille,
- On aina hienoa saada oma kasvatti takaisin kotiin. Wate tuo varmasti oman tärkeän panoksensa meidän hyökkäykseen. Odotan häneltä heti tehoja maalien ja syöttöjen muodossa.

Waltteri Riihimäki liittyy joukkueeseen tilanteessa, jossa FC Jazzin edellisestä kotitappiosta on vierähtänyt yli vuosi. Riihimäen debyttiottelu tulevana lauantaina onkin kotipeli, johon FC Jazz tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa ilmaisen sisäänpääsyn. Porin stadionille saapuu vieraaksi klo 17.00 alkavaan otteluun BK-46.