Waltteri Riihimäki ja FC Jazz sopimukseen

FC Jazz on solminut vajaan kahden vuoden sopimuksen (kauden 2016 loppuun) hyökkääjä Waltteri Riihimäen (18) kanssa. Riihimäki on saanut alkukaudella mukavasti peliaikaa ja talven aikana ottanut mukavia askelia...

FC Jazz on solminut vajaan kahden vuoden sopimuksen (kauden 2016 loppuun) hyökkääjä Waltteri Riihimäen (18) kanssa. Riihimäki on saanut alkukaudella mukavasti peliaikaa ja talven aikana ottanut mukavia askelia eteenpäin pelaamisessaan. Riihimäki voitti mm. talvella A-nuorten SM-karsintasarjan maalikuninkuuden.

Päävalmentaja John Allen näkee Riihimäessä poikkeuksellisia ominaisuuksia.

- Wate on ansainnut sopimuksensa hyvillä otteillaan A-nuorissa ja hänellä on potentiaalia edustuksen avauksen pelaajaksi. Hänellä on hyvä asenne ja hän omaa hyvät ominaisuudet hyökkääjäksi. Hän hakeutuu rohkeasti maalintekotilanteisiin ja uskaltaa tehdä ratkaisuja.

- Hän on seuran paras nuori porilainen hyökkääjä ja ansaitsee mahdollisuutensa näyttää miten hyvä hän voi olla ja mihin hän voi yltää. Yhteistyö seuran juniorivalmentajien ja -organisaation kanssa toimii hienosti ja se tuottaa pelaajia edustukseen. Tämä on hieno asia koko FC Jazz –organisaatiolle, kertoo tyytyväinen Allen.