Vuoden 2017 tulokas - Jussi Lemio

FC Jazz esittelee kauden 2018 pelaajat talvikauden aikana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on kauden päättäjäisissä edustusjoukkueen vuoden tulokkaana palkittu 18-vuotias puolustaja Jussi Lemio. Jussi on...

FC Jazz esittelee kauden 2018 pelaajat talvikauden aikana. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on kauden päättäjäisissä edustusjoukkueen vuoden tulokkaana palkittu 18-vuotias puolustaja Jussi Lemio. Jussi on pelannut FC Jazzissa nyt 7-vuotta ja pelaajaura alkoi Pihlavan kentällä PTU:n joukkueessa 6-vuotiaana.

Viime kaudella pitkänhuiskea 186cm Lemio pelasi 14 Kakkosen ottelua ja kolme Suomen Cupin peliä. Puolustuksen oikealla puolella esiintynyt Lemio vakiinnutti asemansa kauden lopussa ja pelasi kauden aikana yhteensä kymmenessä pelissä täydet minuutit.

Jussi Lemio on yksi ensi kaudeksi sopimuksen tehneistä pelaajista ja tavoitteet tulevalle kaudelle ovat jo selvillä,
- Saamani palkinto oli hieno juttu ja ensi kaudella tarkoituksena on pelata hyvä kausi, vakiinnuttaa paikkani avauskokoonapanossa sekä auttaa joukkuetta omalla panoksellani. Tulevaisuudessa toiveena on päästä pelaamaan kovempia pelejä ja edelleen kehittyä jalkapalloilijana.

FC Jazz aloitti kautensa viime maanantaina kauden avauspalaverilla ja harjoitukset saadaan vauhtiin tulevalla viikolla kertoo Lemio,
- Tiistaina aloitellaan treenaamaan kohti kautta 2018 ja joukkueessa on selvästi parempi runko kuin mitä viime vuonna vastaavaan aikaan. Nuoriso-osasto on myös vuoden vanhempi ja tiedämme mitä tällä tasolla pelaamiselta vaaditaan. Odotankin, että FC Jazz tulee olemaan korkeammalla sarjataulukossa kuin mitä tänä vuonna ja taistelee lohkonsa kärkisijoista.

Seuran junioripelaajille urheilupainotteisella linjalla lukiossa opiskelevalla Jussilla on myös viesti,
- Viime kaudella oli hienoa nähdä muutamassa kotipelissä runsaasti punaisiin pukeutuneita seuran junnuja. Toivottavasti jaksatte treenata ja pitää hauskaa talvikaudella jalkapallon parissa. Ensi kesänä nähdään taas kotipeleissä, me ainakin harjoitellaan edustusjoukkueessa kovaa, jotta kehitystä ja menestystä tulisi.

FC Jazzin kausikortti myynnissä todella edulliseen tarjoushintaan kaudelle 2018: http://bit.ly/2eWSrY1

Kausihuppari 2018 FC Jazzin fanikaupasta: http://bit.ly/2xiDdat