VPS painoi pelin porilaispäätyyn

FC Jazz puolusti harjoitusottelussaan VPS:aa vastaan tasapelin 0-0. VPS tuli varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla kovaa prässäten kiinni porilaisiin ja Jazz oli vaikeuksissa. Toisen jakson lopulla FC Jazz pääsi...

FC Jazz puolusti harjoitusottelussaan VPS:aa vastaan tasapelin 0-0. VPS tuli varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla kovaa prässäten kiinni porilaisiin ja Jazz oli vaikeuksissa. Toisen jakson lopulla FC Jazz pääsi peliin mukaan ja onnistui luomaan pari maalipaikkaa. Vaasalaiset eivät hyvästä paineestaan huolimatta onnistuneet saamaan kuitenkaan montaa maalipaikkaa.

John Allen on tässä vaiheessa tyytyväinen joukkueen puolustamiseen, vaikka kuvassa olevalla Aleksi "Nure" Nurmisella oli ajoittain jenkkakin päällä pelin tuoksinnassa.
- Viime kaudelle meille tehtiin paljon maaleja, tänään Vaasa tuli kovaa, mutta onnistuimme puolustamaan joukkueena. Jussi ja Nure sekä koko puolustuslinja pelasi hyvin.

Porilaisjoukkueessa oli mukana kaksi uutta testipelaajaa Vaasan IFK:sta testiin tullut Ilari Antila ja Australiasta Poriin saapunut Jon Dollery. Dollery on käynyt Suomessa aiemmin ja pelannut kauden 2014 PS Kemissä.

Seuraavaksi FC Jazz kohtaa valiosarjan ottelussa Musan Salaman, mutta ennen tätä on mahdollisuus nähdä PPT:n ottelu UK Tekonurmella klo 13.00 alkaen, kun vastaan asettuu Ykkösen EIF.

Kuva: UrheiluSuomi.com / Kari Saha