Dima käynnisti juhannusjuhlat Espoossa

FC Jazz pääsee lähtemään juhannuksen viettoon kahden ottelun voittoputkessa. Espoossa nähtiin komea takaa-ajo, joka päättyi taas lisäajalla tehtyyn voittomaaliin. FC Jazz nousi voiton ansiosta...

FC Jazz pääsee lähtemään juhannuksen viettoon kahden ottelun voittoputkessa. Espoossa nähtiin komea takaa-ajo, joka päättyi taas lisäajalla tehtyyn voittomaaliin. FC Jazz nousi voiton ansiosta putoamisviivan tuntumaan ja aiheutti EsPalle kahdeksannen peräkkäisen tappion. FC Jazzin onnistujia voittopelissä olivat puolustuksessa ahertanut Toni Kuusela, sekä keskikentän Juho Kemppinen.

Tällä kertaa lisäajalla maalintekijänä kunnostautui Dima Aho, joka käynnisti punaisten juhlat Espoossa,
- Hallittiin peliä ensimmäisestä minuutista lähtien ja luotiin maalintekopaikkoja, joissa ei kuitenkaan onnistuttu. EsPa sai puolen tunnin kohdalla vastahyökkäyksestä rankkarin, josta teki maalin. Muita tilanteita kotijoukkueella ei ollut paria kulmaa lukuunottamatta ensimmäisellä puoliajalla. Maalin jälkeen tempo laski ja puoliajalle lähdettiin harmittavasti tappioasemassa.

Toiselle puoliajalle lähdettiin kovalla prässillä ja hallittiin koko puoliaikaa. EsPalla ei tainnut olla yhtään varsinaista maalintekopaikka. Saimme tasoituksen, kun Friday iski kulmasta hienolla puskulla maalin. Tämän jälkeen Terry Ablade laukoi tolppaan ja kerran niukasti ohi. Lisäajalla pääsin tekemään riparista Mäkelän hyvästä vaparista maalin ja saatiin kolme pistettä toisen kerran peräjälkeen. Mukavat pisteet tälläkin kertaa ja mahtavaa tuulettaa kopissa voittoa, kertoi Aho.

FC Jazzin päävalmentaja oli tyytyväinen taisteluun ja loppuhetken onnistumiseen,
- Joukkue näytti toisen kerran peräkkäin kovaa luonnetta. Kahdessa pelissä ollaan nyt tultu takaa ohi aivan loppuhetkillä ja se kertoo, että uskoa ja asennetta joukkueesta löytyy, vaikeasta alkukaudesta huolimatta. Ansaittu voitto, vaikka voittomaali jäikin viime hetkille. Ensimmäinen jakso oli pelillisesti heikko, mutta toisella jaksolla paine oli koko jakson EsPan päädyssä ja maaleja olisi voinut paikkojen puolesta tullut enemmänkin.

Nyt nautitaan taas hetki tästä tunteesta ja siirrytään lyhyelle juhannustauolle. Ensi viikolla taas kaikki energia tulevaan otteluun. Ensi torstaina on tiedossa mielenkiintoinen vanhojen Veikkausliiga-mestareiden välinen kamppailu Tampereella, päättää Orvasto.

EsPa - FC Jazz 1-2 (1-0) https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/ottelu&778471&M2

Artikkelin kuva: Urheilusuomi.com

FC Jazz palkitsee kauden lopussa eniten tähtiä keränneen pelaajan. Kaikissa joukkueen peleissä annetaan kahdelle pelaajalle tähtiä. EsPa pelin tähdet:

** Toni Kuusela
  * Juho Kemppinen

Tähtipörssin tilanne yhdeksän pelatun ottelun jälkeen

******* Samu-Petteri Mäkelä
   ***** Iyam Friday, Toni Kuusela
    **** Joonas Meura
       ** Terry Ablade, Sami Liuhala
         * Patrik Ahola, Juho Lehtonen, Juho Kemppinen

Seuraava kotiottelu 12.7 klo 18.30 FC Jazz - Viikingit