Voittokin olisi maistunut

Tuomarin viheltäessä ottelun Kokkolassa päättyneeksi tasatulokseen 3-3, kääntyivät FC Jazzin katseet melko nopeasti kohti seuraavaa ottelua. PIste Kokkolassa jätti jossiteltavaa, sillä ottelun alussa...

Tuomarin viheltäessä ottelun Kokkolassa päättyneeksi tasatulokseen 3-3, kääntyivät FC Jazzin katseet melko nopeasti kohti seuraavaa ottelua. PIste Kokkolassa jätti jossiteltavaa, sillä ottelun alussa näytti, että pisteitä ei saada yhtään ja toisaalta ottelun lopussa oli mahdollisuudet kaapata mukaan kaikki pisteet.

Toisella jaksolla Aleksi Nurminen siirsi päällään FC Jazzin johtoon ja kun Matthew Mendy sai toisen keltaisen kortin oli vierasvoitto entistä lähempänä,
- Tärkeä piste, mutta kyllä kolme pistettä olisi pitänyt saada. Pirhonen pelasi maalissa hyvin, mutta erikoistilanteissa meidän pitää olla tarkempia. Suunta on nyt ylöspäin ja joukkue tsemppaa peli kerrallaan eteenpäin, mietiskeli Nurminen.

Porilaisia koko kauden vaivannut puolutuspelaaminen mietitytti ottelun jälkeen Jani Uotista,
- Paljon olen miettinyt viime aikoina puolustuspelaamisen haasteita ja siihen ratkaisuja. Tänään ottelu alkoi murheellisesti, mutta tällä hetkellä joukkueella on hyvä usko siihen, että pelejä käännetään ja pisteitä kerätään peli peliltä. Olen tyytyväinen siihen miten pääsimme peliin kuitenkin mukaan ja saimme käännettyä toisella jaksolla sen johtoasemaksi. Pettymys oli johtoaseman menettäminen ja pisteiden jakaminen, vaikka saimme pelata lopussa vielä miesylivoimalla. Kaikenkaikkiaan kuitenkin jotenkin tyytyväinen pisteeseen Kokkolasta.

FC Jazzin maalintekijät: Sanchez 1-1 rp, Lehtonen 2-2 ja Nurminen 2-3.

FC Jazz matkaa seuraavaksi hyvässä vireessä 12 pistettä porilaisia edellä olevan Jaron vieraaksi.

Kuva: Urheilusuomi.com