Ville-Valtteri Starck FC Jazzin testiin

Ville-Valtteri Starck (19) saapuu FC Jazzin testattavaksi. Vasen laitapelaaja Starck (185 cm) on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti, jonka vahvuuksia ovat juoksuvoimaisuus ja vahva fysiikka. Starck on esiintynyt nuoresta iästään...

Ville-Valtteri Starck (19) saapuu FC Jazzin testattavaksi. Vasen laitapelaaja Starck (185 cm) on turkulaisen jalkapallokoulun kasvatti, jonka vahvuuksia ovat juoksuvoimaisuus ja vahva fysiikka.

Starck on esiintynyt nuoresta iästään huolimatta Veikkausliigassa 31 kertaa TPS:n paidassa. Vuonna 2014 hän esiintyi Veikkausliigassa 14 kertaa. Kakkosen otteluita Starckille on kertynyt n. 30, joista ensimmäinen jo vuonna 2011 ÅIFK:n paidassa. Lisäksi Starck on kantanut Suomi-paitaa eri ikäkausimaajoukkueissa 30 kertaa.

Päävalmentaja John Allen tuntee Starckin.

- Ville on nuori lahjakas pelaaja, joka pystyy pelaamaan  niin puolustajana kuin laitalinkkinäkin. Hän on ollut koko uransa TPS:ssä, joten hän on ollut huippuvalmennuksessa. Ville on pelannut kolmisen kymmentä Veikkausliiga –ottelua nuoresta iästään huolimatta ja edustanut Suomena nuorisomaajoukkueissa vakituisesti.

- Uskon, että Villellä on mahdollisuus tuoda edustusjoukkueeseemme mielenkiintoista laatua vahvuuksiensa kautta, joita ovat nopeus, vasen jalka ja kyky hyökätä, päättää Allen.

Starck odottaa innolla testijakso Porissa.

- Innolla tulen Poriin ja odotan uusia haasteita. Tarkoitus on saada sopimus, hyvä ja ehjä kausi alle. Uskon, että Porissa tämä on mahdollista.

Starckin testijakso kestää n. kaksi viikkoa, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. Jakson aikana FC Jazz kohtaa SJK:n sekä Musan Salaman.