Ville ja Ellu lupaavat värikkäitä suorituksia viikonloppuna Karhuhallissa

Kotijoukkue-turnauksessa nähdään vastustajien joukoissa kaksi viime kaudella Porissa pelannutta nuorta lupaavaa pelaajaa. Elias Ahde palaa Poriin SJK akatemian riveissä ja Ville-Valtteri Starck pelaa FC Lahden väreiss...

Kotijoukkue-turnauksessa nähdään vastustajien joukoissa kaksi viime kaudella Porissa pelannutta nuorta lupaavaa pelaajaa. Elias Ahde palaa Poriin SJK akatemian riveissä ja Ville-Valtteri Starck pelaa FC Lahden väreissä. Molemmat pelaajat tulivat viime kaudeksi Poriin peliajan ja uusien kokemusten perässä.

Maaliskuussa armeijan harmaista vapautuva Ahde palaa innolla Poriin,
- Intin jälkeen minusta tulee kokopäiväinen futaaja. Viime vuosi Porissa oli onnistunut joka suhteessa pelikaverit, taustat ja valmennus toimivat ja minulla oli upea kausi. Innolla odotan, että pääsen näyttämään uusia ”inttikikkoja” myös mahdollisesti Jazzia vastaan.

Lahden joukkueessa testissä oleva Ville-Valtteri Starck oppi viime kesänä golffin salat Kalaforniassa,
- Viime vuosi Porissa oli hyvää irtaantumista normaalista arjesta ja Kalaforniassa sai kunnostaa kiitettävästi hiekkaesteitä, kertoo Ville ja viittaa kesätyöhönsä, joka tasapainotti pelaamista.

Starck oli kentällä jokaisessa Jazzin viime kesän pelissä ja hakee nyt seuraavaa steppiä Lahdesta,
- Lahdessa on mennyt tähän asti ihan hyvin ja treenitkin sujuvat päivä päivältä paremmin, kun oppii tuntemaan muita pelaajia, toteaa Starck. Treenejä on parikin kertaa päivässä ja tällä hetkellä odotan Porin turnausta innolla sekä FC Jazzin mahdollista kohtaamista.

Elias ja Ville lähettävät terveisiä FC Jazzin pukukoppiin,
- Pirhosen, Välilän ja Nurmisen kannattaa olla hereillä, sillä nyt on ollut koko talvi aikaa harjoitella sotimisen ohessa uusia juttuja, naureskelee Ellu. Ville puolestaan kehottaa SP:tä olemaan varuillaan, Mäkelä on niin kova pelimies, että paluumatkalla Lahteen olisi mukava nauttia hänen pyörityksestään.

Kotijoukkue-turnauksen ympärillä tapahtuu muutakin, kun lauantaina klo 11.00 alkaen keskustellaan Porin Puuvillassa porilaisen jalkapallon näkymistä. Keskustelua ohjaa Jussi Aho ja keskustelemassa ovat FC Jazzin päävalmentaja John Allen, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas, FC Jazz Oy:n puheenjohtaja Kari Kaivo-oja ja Porin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus.

Kannattaa lähteä kuulemaan mitä Allen kertoo kokemuksistaan jalkapallosta, miten Lahdessa jalkapalloa kehitetään, mitkä ovat FC Jazzin ja Porin kaupungin ajatukset jalkapalloilevasta Porista.

Kotijoukkue-turnauksen ensimmäinen ottelu SJK Akatemia - FC Lahti pyörähtää käyntiin perjantaina klo 16.15 ja heti sen perään pelataan ottelu FC Jazz - Ilves klo 18.15.