Viihdyttävä ottelu päättyi JJK:n voittoon

FC Jazz ja JJK tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle (1601) vauhdikkaan ottelun, jossa tilanteita luotiin tasaisesti molempiin päihin. Kotijoukkue oli saanut ihmiset kampanjallaan liikkeelle ja katsomossa oli tunnelmaa, kun...

FC Jazz ja JJK tarjosivat runsaslukuiselle yleisölle (1601) vauhdikkaan ottelun, jossa tilanteita luotiin tasaisesti molempiin päihin. Kotijoukkue oli saanut ihmiset kampanjallaan liikkeelle ja katsomossa oli tunnelmaa, kun kotijoukkueen fanit kannustivat yhdessä JJK:n fanien kanssa joukkueita pelin tuoksinnassa. JJK jatkaa taisteluaan noususta Veikkausliigaan vierasvoitollaan lukemin 0-1. Lopputulos sai Jyväskyläiset riemukkaalle päälle, sillä päivän toisessa ottelussa EIF oli kirinyt PK-35:n johdon ottelun lopussa kiinni. Ykköstä on jäljellä nyt kaksi kierrosta ja sarjan kärjessä taistelee neljä joukkuetta (PS Kemi, PK-35, TPS, JJK) kahden pisteen sisällä noususta.

Stadionilla JJK onnistui kertaalleen ensimmäisellä jaksolla, kun Anton Hilska siirsi Mikko Mannisen laidalta tulleen syötön Jazz-vahti Lauri Pirhosen taakse. Jazzvalmentaja John Allen oli tappiosta huolimatta tyytyväinen,

- Olen pelaajien taisteluilmeestä ylpeä. Ottelun toisella jaksolla saimme vastustajaa enemmän luotua maalipaikkoja ja hallitsimme toista jaksoa. Joskus jalkapallo on tällaista, että hyvästä pelistä huolimatta vastustaja pääsee tekemään maaliin. Ottelu oli viihdyttävää jalkapalloa ja tilanteita riitti, päätti tyytyväinen Allen.

Porilaisista pelaajista Aleksi Nurminen keräsi ottelun kolme tähteä ja oli porilaispuolustuksessa itse varmuus, myös Toni Junnila (kuvassa) uurasti tapansa mukaisesti keskikentällä mainiosti. Juha Pasoja oli tyytyväinen pisteisiin, kun ensimmäinen joukkueen kolmesta finaalista päättyi voittoon,

- Saimme tänään ensimmäisellä jaksolla maalin, joka auttoi meidän nyt voittoon. Molemmilla joukkueilla oli maalipaikkoja ja onneksemme Jazz ei päässyt lopussa tasoittamaan, hyvästä paikastaan. Toisaalta meilläkin oli kyllä paikat tehdä toinen maali ottelun aikana. JJK:lla on organisaatio ja taustat kunnossa, nyt pitää hoitaa vielä kaksi peliä ja katsoa riittääkö se nousuun, totesi vapautunut JJK luotsi.

FC Jazz jatkaa ensi viikon lauantaina kotiotteluitaan ja vastaan asettuu Mikkelin Palloilijat klo 14.00 alkavassa ottelussa. Porissa onkin kyseisenä lauantaina mahdollisuus viettää urheilupäivää, sillä heti Jazzin ottelun jälkeen voi siirtyä uusittuun Isomäkeen, jossa Porin Ässät pelaa ensimmäisen kotiottelunsa tällä kaudella.