Vieraita sarjan huipulta

Lauantaina ennen EM-kisaotteluiden alkua pääsee lämmittelemään Porin Stadionille, kun Ykkösen sarjakärki KPV ja kuukauden pelaaja sekä Ykkösen maalintekijäpörssin johtopaikan kuudella maalilla...

Lauantaina ennen EM-kisaotteluiden alkua pääsee lämmittelemään Porin Stadionille, kun Ykkösen sarjakärki KPV ja kuukauden pelaaja sekä Ykkösen maalintekijäpörssin johtopaikan kuudella maalilla yhdessä Elias Ahteen ja Jussi Aallon kanssa jakava Washilly Tshibasu, saapuvat FC Jazzin vieraaksi. Tshibasu on tehnyt joukkueensa alkukauden maaleista puolet.

KPV on aloittanut sarjan todella lennokkaasti ja hävinnyt vain kerran, kun JJK voitti kokkolalaiset puhtaasti 3-0 kotonaan. Vieraat ovat onnistuneet pitämään maalinsa puhtaana peräti viidessä alkukauden ottelussaan, joten hyvin puolustava joukkue on saapumassa Poriin klo 13.30 alkavaan otteluun. KPV:n puolustuksessa pelaa myös Porissa ensimmäisellä Ykkösen kaudella piipahtanut Matthew Mendy.

FC Jazzilla on vasta kaksi sarjapistettä, joista toinen saalistettiin viime viikolla hyvältä kotijoukkueelta GrIFK:lta Kauniaisista. Tuohon peliin FC Jazz sai ensimmäisen kerran mukaansa loukkaantumisista kärsineen Toni Junnilan.
- Pitkä tauko takana ja hyvät fiilikset on päästä itsekin pelaamaan kotikentällä, eikä  tarvitse istua katsomossa. Joukkue on valmiina huomiseen peliin ja vauhtia saamme pitää pisteet ottaaksemme.

Päävalmentaja John Allen odottaa mielenkiinnolla KPV:n kohtaamista,
- Viime viikolta tuli tärkeä piste ja joukkue pelasi hyvin. Lauantaina saamme vastaamme taitavan ja isokokoisen KPV:n. Nyt on edessä kotipeli kovaa vastustajaa vastaan ja tärkeät kolme pistettä taas jaossa, meidän tulee keskittyä oman laadukkaaseen tekemiseen ja tätä kautta saada nuo pisteet jäämään Poriin.

FC Jazz – KPV Porin stadionilla klo 13.30

Kuva: UrheiluSuomi.com