Vieraita Pohjanmaalta

FC Jazz saa lauantaina Karhuhalliin vieraita Seinäjoelta, kun SJK:n akatemiajoukkue saapuu Poriin vieraaksi. Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa kotijoukkue lähtee tavoittelemaan toista voittoa ja tätä kautta...

FC Jazz saa lauantaina Karhuhalliin vieraita Seinäjoelta, kun SJK:n akatemiajoukkue saapuu Poriin vieraaksi. Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelussa kotijoukkue lähtee tavoittelemaan toista voittoa ja tätä kautta parempia asemia cupin jatkopelien suhteen. SJK Akatemian pistetili on vielä avaamatta lohkovaiheessa, kun se on kärsinyt tappiot SJK:lle ja VPS:lle.

Ottelukerrallaan kohti kauden alkua miettii Olli Orvasto,
- Viikon harjoittelujakson aikana olemme käyneet läpi MuSa pelin parhaita suorituksia ja paneutuneet kehitettäviin osa-alueisiin. MuSa voitosta tuli hyvät fiilikset, mutta olen korostanut että se jäätelö meni jo ja katseet on tulevassa pelissä. SJK Akatemiaa vastaan lähdemme suurin piirtein samalla miehistöllä ja pyrimme hyökkäämään vieläkin nopeammin kohti maalia. Toivottavasti lauantai-illalla on taas kivat fiilikset pelin jälkeen ja yleisöä paikan päällä kannustamassa.

Suomen Cupin otteluun ilmaisen sisäänpääsyn mahdollistaa FC Jazzin yhteistyökumppani L&T.
Käy tutustumassa L&T:n palvelutarjontaan www.lassila-tikanoja.fi.

Karhuhallissa FC Jazz – SJK Akatemia lauantaina 10.2 klo 18.30

https://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-cup/suomen-cupin-lohkovaihe-ylittaa-puolivalin


Kuva: Urheilusuomi.com