Vappuennakko FC Jazz - FC Haka

Harso siirrettiin kentän päältä pois ja FC Jazz pääsi harjoittelemaan yllättävän hyväkuntoiselle Porin Stadionille torstai-illalla. Muiden mukana kentälle juoksi Poriin palannut viime...

Harso siirrettiin kentän päältä pois ja FC Jazz pääsi harjoittelemaan yllättävän hyväkuntoiselle Porin Stadionille torstai-illalla. Muiden mukana kentälle juoksi Poriin palannut viime kauden maalitykki Elias Ahde, joka lupaa FC Hakalla kylmää kyytiä perjantaina kun FC Jazz käynnistää kauden klo 18.30 valkeakoskelaisia vastaan. 

Ahde kiisi kohti Poria keskiviikkona mielissään,
- Simo Valakari kertoi minulle tiistaina harjoitusten jälkeen, että minulla olisi mahdollisuus tulla Poriin pelaamaan. Luonnollisesti haluan saada peliaikaa ja kun minulle ei jäänyt Porista kuin hyviä muistoja oli päätös helppo. Tiedän millaiseen joukkueeseen olen tulossa ja ympäristö on tuttu. Näyttää myös siltä, että joukkue on vahvempi kuin viime vuonna ja ammattimainen tekeminen jatkuu.

FC Haka aloitti kautensa arvokkaalla kotivoitolla viime sunnuntaina TPS:n kustannuksella lukemin 2-1. John Allen oli paikan päällä seuraamassa ottelua ja näki nyt jo toisen Haka ottelun lyhyen ajan sisään, sillä myös Cup-voittoa (4-1) Allen oli todistamassa Valkeakoskella.
- Saimme Cupin JJK voitosta lisää itseluottamusta ja saamme nyt hyvän Hakan vieraaksi Poriin. Tulossa on laadukas ottelu, jossa puolustuksemme joutuu tekemään lujasti töitä Hakan kärkimiesten kanssa. Vastaavasti kuitenkin tiedän, että myös Hakan puolustuksella on tekemistä Juhon ja Eliaksen kanssa.

Lähdemme kauteen hieman siipirikkoisena, mutta uskon että pystymme pelaamaan voitosta, sillä myös Haka koki pari loukkaantumista viime pelissään. Nämä kuuluvat lajiin ja antavat toisille pelaajille mahdollisuuden nousta esiin. Pelissä tulemme näkemään varmasti monia tiukkoja kaksinkamppailuja, joista on tultava voittajana ulos. Ensimmäinen peli kotona ja kausi alkaa. Toivottavasti saamme kannustajat liikkeelle ja aloittamaan Vapun juhlinnan FC Jazzin voiton kera.

FC Jazz - FC Haka perjantaina 29.4 klo 18.30 Porin Stadionilla

Linkki FC Hakan ennakkoon: http://fchaka.fi/?p=3937
Linkki FC Jazzin päivän lehdistötilaisuuteen: https://www.youtube.com/watch?v=VXnftDKdfYQ

Stadionilla myynnissä mm. Aurinkokausikortteja, jotka voi maksaa pankkikorttilaitteella lippuluukulla.