Lauantain valinta on FC Jazz-JJK Stadionilla

FC Jazz saa vieraita Jyväskylästä lauantaina, kun neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä jatkava JJK saapuu klo 16.00 alkavaan otteluun vieraaksi. JJK on voittanut sekä pelannut tasan kahdesti ja sen...

FC Jazz saa vieraita Jyväskylästä lauantaina, kun neljän ottelun jälkeen puhtaalla pelillä jatkava JJK saapuu klo 16.00 alkavaan otteluun vieraaksi. JJK on voittanut sekä pelannut tasan kahdesti ja sen verkkoon on tehty vain kaksi maalia. Lauantaina nähdäänkin kentällä joukkueet, jotka miehittävät päästettyjen maalien osalta taulukon molempia päitä.

Porilaisten edellinen voitto on Suomen Cupin ottelusta JJK:ta vastaan, kun porilaiset ottivat rangaistuslaukauskilpailussa niskalenkin Jyväskylässä ja jatkoivat Cupissa kahdeksan joukkoon. Tuolloin porilaisten sankari oli tolppien välissä seissyt Pauli Tuisku.

John Allen lähtee luottavaisena kohtaamaan tulevaa vastustajaa,
- Saamme vastaamme ilman tappiota jatkavan joukkueen, joka varmasti ajattelee jatkavansa samalla tavalla myös Porin pelin jälkeen. Uskon kuitenkin vahvasti, että saamme oman pään tilkittyä sekä jatkettua maalien tehtailua itse ja tätä kautta otettua ottelusta kolme pistettä. Loukkaantumistilanteemme paranee päivä päivältä ja Pirhonen sekä Junnila ovat jo mukana täysipainoisesti harjoituksissa mukana.

Ykkönen on alkanut tasaisena ja porilaisleirissäkin tavoitellaan nousua tuohon ryhmään mukaan,
- JJK on sopinut meille viime kausina hyvin ja olemme onnistuneet heitä vastaan hyvin. Pienillä marginaaleilla kuitenkin mennään ja pelissä on pysyttävä 100% mukana, jotta pisteitä kannattaa odottaa. Saattaa olla, että pienillä muutoksilla saamme oman peliimme puuttuvat palaset loksahtamaan kohdalleen ja iloiset tunnelmat pelin jälkeen, päättää Allen.

FC Jazz - JJK 21.5. klo 16.00 Porin Stadionilla