Välilästä ei mennä ohi tulevana lauantaina

FC Jazz jatkaa harjoituspelejä Porissa UK Tekonurmella tulevana lauantaina klo 13.00, kun vastaan asettuu viime kaudella Ykkösestä pudonnut Vaasan IFK. Porilaisten joukkueessa nähdään muutama uusi testipelaaja, joista...

FC Jazz jatkaa harjoituspelejä Porissa UK Tekonurmella tulevana lauantaina klo 13.00, kun vastaan asettuu viime kaudella Ykkösestä pudonnut Vaasan IFK.

Porilaisten joukkueessa nähdään muutama uusi testipelaaja, joista yhtenä esiintyy mukavia otteita harjoituksissa esittänyt Leroy Maluka. Etelä-Afrikassa yhden kauden pääsarjassa ja viisi kautta toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelannut Leroy Maluka saapui Suomeen 2010. Hän aloitti Turussa Kakkosessa pelaavassa Åbo IFK:ssa, josta nousi Veikkausliigassa pelaavan TPS:n rinkiin. Tämän jälkeen pelejä kertyi kakkosen pohjoislohkon YPA:ssa. Viime kaudella 30-vuotias Maluka pelasi taas Turussa ÅIFK:ssa.

John Allen odottaa Malukalta hyvää esitystä,
- Leroy on tuttu pelaaja ja kävi viime vuonna jo näytillä Porissa. Hän on nyt harjoitellut viikon joukkueen kanssa ja lauantaina nähdään tuoko hän riittävästi osaamista keskikentällemme. Maluka on älykäs ja kokenut pelaaja, jollaista joukkueeseen etsimme.

FC Jazzin puolustus on toiminut harjoituspeleissä tyylikkään railakkaasti ja vastustajat ovat muutaman kerran saaneet kokea porilaisten kovuuden. Kuvassa Jussi Välilä näyttää linjalleen esimerkkiä viime vuoden vastaavassa harjoituspelissä vaasalaisia vastaan.

FC Jazz - VIFK 19.3.2016 klo 13.00 UK Tekonurmi

Suomen Cupin 5.kierroksen ottelu FC Jazz - Kraft pelataan 2.4 klo 13.15 UK Tekonurmella

Kuva: UrheiluSuomi.com