Uusilla rytmeillä kotipeliin

FC Jazz saa vieraakseen perjantaina Porin Cup otteluun TPS:n ja lähtee tavoittelemaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan hyvässä tilanteessa, sillä isoimmat loukkaantumiset alkavat olla ohi. TPS taistelee sarjan kä...

FC Jazz saa vieraakseen perjantaina Porin Cup otteluun TPS:n ja lähtee tavoittelemaan kauden ensimmäistä kotivoittoaan hyvässä tilanteessa, sillä isoimmat loukkaantumiset alkavat olla ohi. TPS taistelee sarjan kärkipaikasta ja siirtyy voitolla porilaisista sarjakärkeen samoilla pisteillä AC Oulun kanssa.

Jazz-faneilla on hyviä syitä lähteä katsomoon, sillä FC Jazz esittelee kotiottelussaan uuden valmentajakaksikon, kun Jani Uotinen ja Riku Paularinne luotsaavat uusilla ajatuksilla FC Jazzia taistoon. Porilaisille katsojille esitellään myös jo Kotkassa aloituksessa pelannut ja yhdellä tähdellä tuossa ottelussa palkittu Alfred Mapoka.

Jani Uotinen lähtee nyt toistamiseen pelastamaan FC Jazzia. Ensimmäinen yritys onnistui kaudella 2014 ja FC Jazz säilyi Ykkösessä.

FC Jazz loman jälkeinen ilme on ollut pirteä toteaa Jani Uotinen
- Harjoituksissa on päästy valmistautumaan hyvin tulevaan peliin ja saatu käytyä pelillisiä asioita rauhassa läpi. Näin TPS:n edellisen pelin Kotkaa vastaan ja tältä pohjalta sain muodostettua tulevasta vastustajasta hyvän kuvan. Tärkeintä on nyt saada kuitenkin oma peli kuntoon ja tätä kautta pisteitä kerättyä.

FC JAZZ - TPS KLO 18.30 Porin Stadion perjantaina klo 18.30

Ottelu on myös VeikkausTV:n peli ja se näkyy oheisen linkin kautta:  https://www.veikkaus.fi/veikkaustv