Uusi aurinkoinen kausikortti myynnissä

FC Jazz aloittaa kolmannen kautensa Ykkösessä 24.4 kotiottelulla Pietarsaaren Jaroa vastaan. Kauden otteluihin on nyt tarjolla uusi Aurinkokausikortti. Aurinkokortilla pääset seuraamaan kaikki 13 kotiottelua hintaan 89 euroa...

FC Jazz aloittaa kolmannen kautensa Ykkösessä 24.4 kotiottelulla Pietarsaaren Jaroa vastaan. Kauden otteluihin on nyt tarjolla uusi Aurinkokausikortti. Aurinkokortilla pääset seuraamaan kaikki 13 kotiottelua hintaan 89 euroa.

Satakunnan Kansan kanta-asiakaskorttia näyttämällä lipun hinta on 79 euroa.

Päävalmentaja John Allen uskoo, että Jazz on kauden yllättäjä,
- Meillä on hyvä talvikausi takana ja olemme keskittyneet joukkueen puolustuspelaamisen kehittämiseen. Olemme hankinnoissa panostaneet laatuun ja löytäneet joukkuetta vahvistavia pelaajia. Hyökkäykseen on tullut Juho Lehtonen ja nuoret porilaispelaajat ovat vuoden kokeneempia kovaan sarjaan. Vielä ennen sarjakauden alkua saadaan pelaajauutinen ulos, niin voimme lähteä rauhallisin mielin sarjaan.

Allen toivoo yleisöä stadionille,
- Uusi Aurinkokortti on hauska idea ja antaa mahdollisuuden seurata kotiotteluita todella edullisesti. Toivottavasti näillä uusilla ideoilla saapuu runsaasti jalkapallon ystäviä kannustamaan FC Jazzia.

Miksi kannattaa ostaa Aurinkokausikortti
- Aurinkokatsomossa saa peliä katsellessa tasaisen kesärusketuksen
- Jos kuitenkin sataa, niin pääset pääkatsomoon sateen suojaan
- Yksittäisen pelin hinta 6 euroa (normaali 15 €)

Aurinkokortti on myynnissä FC Jazzin toimistolla sekä seuran tapahtumissa, Antinkatu 6A