Tyydyttävä tasapeli Tammisaaresta

Molempien joukkueiden pelissä oli havaittavissa jaossa olleiden pisteiden merkitys. Osittain tämän vuoksi pelissä ei suurempia hienouksia nähty ja joukkueet puolustivat tarkasti omaa maaliaan. Ensimmäisellä...

Molempien joukkueiden pelissä oli havaittavissa jaossa olleiden pisteiden merkitys. Osittain tämän vuoksi pelissä ei suurempia hienouksia nähty ja joukkueet puolustivat tarkasti omaa maaliaan. Ensimmäisellä jaksolla Jazz oli niskan päällä ja loi vaarallisemmat paikat lähinnä Kevin Mombilon yritysten kautta, toisella jaksolla peli kääntyi EIF:lle, lähimmillään Mamadou Konate sai pallon porilaismaalin tolppaan.

Tasapeli tyydytti John Allenia:
- Hyvä ja tärkeä vieraspiste Tammisaaresta. Olimme mielestäni ensimmäisellä jaksolla parempia, yhden tilanteen EIF-maalivahti pelasti hienosti. Toisella jaksolla peli kääntyi ja EIF pääsi luomaan parempia maalipaikkoja. Kaiken kaikkiaan tasapeli oli mielestäni hyvä ja oikeutettu tulos molemmille. Olemme nyt pelanneet neljä vieraspeliä ja kerran kotona. Näistä kokosimme seitsemän pistettä, tämä on ihan hyvä saavutus. Puolustuspelaamisemme on taas alkukauden tasolla ja nyt kahdessa viime pelissä emme ole päästäneet yhtään maalia.

Kevin Mombilo sai pallon myös maaliin toisella jaksolla, kun Ville-Valtteri Starck kesktti pallon hyökkääjän päähän. Tilanne liputettiin kuitenkin paitsioksi ja porilaisjuhlinta keskeytyi alkuunsa. Ehkäpä tuota tilannetta katsellaan vielä tulevalla viikolla videolta hieman uusiksi ainakin porilaisten toimesta.  Ottelussa kolme tähteä sai Lucas Kauffmann, joka pyöritti vihreiden peliä viihdyttävästi keskikenällä. Jussi Välilä on pääsemässä taas vauhtiin ja pelasi hienon ottelun, tämä palkiittiin kahdella ottelutähdellä, sekä toisena nollapelinä peräjälkeen. Keskikentän pohjalla Benjamin Tuovinen (kuvassa) taisteli uhrautuvasti ja valmentajalla alkaakin olla positiivisia haasteita kokoonpanon rakentamisessa, kun Theo Raymond kuntoutuu.

- Joukkue pelaa nyt uhrautuvasti. Uusi vahvistus DeFreitas vaihdettiin toisen jakson lopulla kentälle ja hän toi laitaan nopeutta jota hieman kaipasimme. Uskon, että Ykkösen pelitempo löytyy ja Akil pystyy auttamaan hyökkäystämme, totesi Allen pelin jälkeen.

FC Jazz kohtaa seuraavaksi Porin Stadionilla AC Oulun lauantaina 5.9 klo 16.00.

Lisää artikkeleita toisella kotimaisella kielellä osoitteissa:

http://vastranyland.fi/sport/2015-08-29/768423/eif-missade-sina-chanser

http://svenska.yle.fi/artikel/2015/08/29/mallost-mellan-eif-och-jazz-i-e...

Kuva: UrheiluSuomi ja lisää kuvia www.urheilusuomi.com