Tuure on tutustumassa Stoke Cityn toimintaan

FC Jazzin Tuure Mäntynen on syyslomaviikolla harjoittelemassa ja tutustumassa valioliigaseura Stoke Cityn toimintaan. Viikon matkalla on mukana myös FC Jazzin valmennuspäällikkö Jani Uotinen. John Allen on mieliss...

FC Jazzin Tuure Mäntynen on syyslomaviikolla harjoittelemassa ja tutustumassa valioliigaseura Stoke Cityn toimintaan. Viikon matkalla on mukana myös FC Jazzin valmennuspäällikkö Jani Uotinen.

John Allen on mielissään nuorten pelaajien esiinmarssista ja mahdollisuuksista päästä harjoittelemaan eurooppalaisiin seuroihin.
- Tuure on ollut nyt ensimmäisen kauden mukana edustusjoukkueen toiminnassa ja päässyt pelaamaan muutamia minuutteja. Hän on harjoitellut hyvin ja näyttänyt, että potentiaalia on paljon. Tuure on päässyt myös pelaamaan nuorten maajoukkuepelejä U17-joukkueessa, vaikka on vasta 15-vuotias. Uskon, että hänellä on jalkapallon parissa tulossa hyviä aikoja.

Tuure on nauttinut englannin kokemuksista,
- Ollaan nyt puolivälissä matkaa ja hyvissä fiiliksissä ollaan. Olen harjoitellut Stoken U16- ja U18-ryhmien kanssa, tämän lisäksi olemme katsoneet U21- ja U18-joukkueiden ottelut ja vielä pääsen käymään Stoken kotistadionillakin. Harjoituksissa on ollut mukava olla, pelaajat ja valmentajat ovat ystävällisiä ja ihan mukavasti olen pysynyt mukana.

Jani Uotinen on myös tyytyväinen nuorten pelaajien mahdollisuuksiin päästä vierailemaan ulkomailla.
- Kyllähän nämä ovat mukavia hetkiä, kun hyvin motivoitunut ja harjoitteleva pelaaja palkitaan tällaisella kokemuksella.

Tuure Mäntysellä on voimassa oleva sopimus FC Jazzin kanssa ja tällä hetkellä porilaisilla on vajaa kymmenen sopimusta tehtynä. Lähiviikkoina porilaisseura tulee kertomaan tarkemmin kaudesta 2016 ja uusista pelaajasopimuksista.