Turkuun taistelemaan

Ykkösen viimeinen kolmannes pyörähtää käyntiin FC Jazzin osalta Turussa tulevana lauantaina. Ykkösen osalta saadaan nauttia jännttävistä hetkistä ja panoksellisista kamppailuista, sillä sek...

Ykkösen viimeinen kolmannes pyörähtää käyntiin FC Jazzin osalta Turussa tulevana lauantaina. Ykkösen osalta saadaan nauttia jännttävistä hetkistä ja panoksellisista kamppailuista, sillä sekä nousija, että putoajajoukkueet ovat täysin avoinna. Sarja on jakautunut kahteen kastiin, jossa pelataan noususta ja putoamisesta. FC Jazz on tällä hetkellä säilyjän paikalla, mutta pisteitä tulee kerätä vielä viimeisistä peleistäkin.

Tämän kauden aikaisemmissa kohtaamisissa TPS ja FC Jazz ovat esittäneet vauhdikasta jalkapalloa. Turussa porilaiset yllättivät kauden avauksessa ottamalla voiton 0-2 ja Porissa TPS käänsi pelin voitokseen ottelun viimeisillä hetkillä.

Jazz valmentaja John Allen toteaa porilaisten lähtevän nyt otteluun lievästi altavastaajina, sillä TPS on pelannut viimeiset kolme kuukautta hienoa jalkapalloa.
- TPS on nyt hyvässä vireessä ja varsinkin heidän puolustuksensa on onnistunut mainiosti. Turussa on hieno yleisö ja kentän laidalla poikkeuksellisen upea fanittava yleisö. Lähdemme kamppailuun taistelemaan ja parannamme otteitamme edellisestä pelistä. Molemmille joukkueille pisteet ovat tärkeitä hieman erilaisista syistä.

FC Jazz lähtee otteluun ilman Elias Ahdetta ja Teemu Penninkangasta, sillä SJK kutsui pelaajat omaan vahvuuteensa viikon alkupuolella.

Kaikissa ykkösen kauden otteluissa puolustuksen vasemmalla laidalla pelannut Ville-Valtteri Starck palaa toistamiseen Jazzin paidassa Turkuun iloisin mielin.
- Turku on kotikaupunki ja Tepsin joukkueessa on melkein kaikki tuttuja kavereita. Täysillä mennään ja näytetään turkulaisiyleisölle, että FC Jazz on hyvä joukkue. Toivottavasti saamme tehtyä voittomaalin ja käännettyä keskinäisten pelien pisteet meille mukaviksi.

FC Jazzin kokoonpanoon palaavat edellisestä pelistä pois olleet llkka Santahuhta ja Toni Junnila, sen sijaan Theo Raymondin pelikunto ratkaistaan pelipäivän aamulla.

TPS - FC Jazz Turussa yläkentällä 22.8 klo 18.00 alkaen.

Kuva: UrheluSuomi FC Jazz - TPS 22.6. Upeita galleriakuvia FC Jazzin peleistä osoitteessa www.urheilusuomi.fi