Tuovinen ja Räisänen kaksivuotisiin sopimuksiin

FC Jazz on solminut sopimukset kahden nuoren pelaajansa kanssa. Benjamin Tuovinen (19) ja Eetu Räisänen (18) allekirjoittivat molemmat kaksivuotiset sopimukset. Tuovinen pelasi 2014 vahvan kauden FC Jazzin A-nuorissa ja edusti...

FC Jazz on solminut sopimukset kahden nuoren pelaajansa kanssa. Benjamin Tuovinen (19) ja Eetu Räisänen (18) allekirjoittivat molemmat kaksivuotiset sopimukset.

Tuovinen pelasi 2014 vahvan kauden FC Jazzin A-nuorissa ja edusti loppukauden P-Iiroja Kakkosessa. Hän esiintyi myös kerran Ykkösessä FC Jazzin paidassa. Hyvin alkanut jakso Raumalla kuitenkin kärsi hieman lopussa sairastelujen vuoksi, mutta visiitti Raumalla jäi kokonaisuudessaan positiiviseksi.

Tuovinen kehittyi mukavasti kuluneena kesänä ja saman odotetaan jatkuvan tulevaisuudessa. Tuovinen on vasenjalkainen pelaaja, jonka pelipaikka löytyy keskikentältä.

- Hyvältä tuntuu tehdä sopimus kasvattajaseuran kanssa. Täysillä mennään, nautitaan ja katsotaan mihin rahkeet riittävät, kertoo tyytyväinen Tuovinen.

Räisänen on lukeutunut vuosikaudet ikäluokkansa kärkinimiin Porissa. Edellisiä kausia haitanneet vaivat on saatu nyt kuntoon ja Räisänen on pystynyt harjoittelemaan hyvin. Räisänen esiintyi 2014 FC Jazzin paidassa neljä kertaa ollen kerran myös avauskokoonpanossa ja sekä johti A-nuorten peliä keskikentällä.

Räisänen on tehnyt syksyllä vahvisti töitä fyysisellä puolella ja tämän uskotaan kantavan hedelmää ensi kesänä. Räisäsellä on takanaan 6 poikien maaottelua.

Räisänen on taitava pallollinen keskikenttäpelaaja, jonka erityisominaisuuksiin kuuluu tempokuljetukset keskikentällä.

- Oli hieno tehdä sopimus FC Jazzin kanssa. Yritän tällä kaudella päästä mahdollisimman monta kertaa avaukseen. Harjoitella pitää kovaa, jotta tämä on mahdollista, päättää määrätietoinen Räisänen.

Pelaajien odotetaan ottavan vahvoja kehitysaskeleita talven aikana John Allenin valmennuksessa.

FC Jazzilla on kasassa nyt 12 sopimusta ja uusia sopimuksia julkistettaneen lähiviikkojen kuluessa.