Tunnelma tapissa Pietarsaaressa

Koko valkoisessa peliasussa Pietarsaaressa esiintyneet porilaiset nakuttivat neljä maalia kotijoukkueen verkkoon ja johtivat ottelua toisen jakson alussa jo kolmella maalilla, kunnes kotijoukkue heräsi taistelemaan pisteistä. P...

Koko valkoisessa peliasussa Pietarsaaressa esiintyneet porilaiset nakuttivat neljä maalia kotijoukkueen verkkoon ja johtivat ottelua toisen jakson alussa jo kolmella maalilla, kunnes kotijoukkue heräsi taistelemaan pisteistä.

Päävalmentaja John Allen puhalteli pieniä paineita ulos, kun tuomari vihelsi pelin päättyneeksi lukemiin 3-4 ja näin FC Jazzin tämän kauden Ykkösen ensimmäinen voitto oli tosiasia.
- Saimme hyvän alun osittain kotijoukkueen virheiden seurauksena, mutta olimme myös ensimmäisellä jaksolla hyvin pelissä mukana. Joukkueen kapteeni osoitti arvonsa ja viimeisteli kolme näyttävää maalia reiluun puoleen tuntiin. Toiselle jaksolle Jaro tuli uudella ilmeellä ja laittoi meidät todella ahtaalle. Meiltä oli muutama vakio kokoonpanon pelaaja pois, mutta nyt mukana olleet ansaisevat kaikki isot taputukset. Meille todella hieno ja tärkeä voitto.

Hyvä alku ja lopun taistelu sai Samu-Petteri Mäkelän tuulettamaan joukkueen mukana riehakkaasti kauden avausvoittoa,
- Tätä voitonriemua pelin jälkeen ei voi sanoin kuvailla. Joka jätkä pelasi tänään suurella sydämellä ja henkisesti meille tämä oli todella tärkeä voitto. Pelimme on parantunut koko ajan ja nuoret pelaajat alkavat pääsemään kovan sarjan vauhtiin mukaan. 

Seuraavaksi porilaiset matkustavat Tehtaan kentälle Valkeakoskelle Hakan vieraaksi juhannuksen jälkeisenä tiistaina. Tuosta ottelusta on varmuudella pois Leroy Maluka, joka otti Jaroa vastaan neljännen keltaisen korttinsa.