Tulevissa peleissä paljon panoksia

FC Jazz esiintyy seuraavaksi kahdesti kotiyleisön edessä, kun lauantaina 11.6 vieraaksi saapuu Ykkösen sarjakärki KPV. Keskiviikkona 15.6 porilaiset pääsevät kohtaamaan Suomen Cupin ottelussa FC Lahden, jossa...

FC Jazz esiintyy seuraavaksi kahdesti kotiyleisön edessä, kun lauantaina 11.6 vieraaksi saapuu Ykkösen sarjakärki KPV. Keskiviikkona 15.6 porilaiset pääsevät kohtaamaan Suomen Cupin ottelussa FC Lahden, jossa panoksena on mahdollisuus päästä neljän parhaan joukkueen joukkoon. Ruuhkaviikon päätteeksi FC Jazz matkaa sunnuntaina 19.6 Veikkausliigasta pudonneen Jaron vieraaksi Pietarsaareen.

Kokkolassa eletään tällä hetkellä mukavaa jalkapallohuumaa, kun kovilla panostuksilla Ykköseen lähtenyt nousijajoukkue johtaa neljällä pisteellä ensimmäisen kierroksen loppupuolella sarjaa. Stadionilla kohtaavat tulevana lauantaina klo 13.30 alkavassa ottelussa sarjan ääripäissä olevat joukkueet. FC Jazz on kerännyt 14 pistettä vähemmän kuin kokkolalaiset, kun pelattu on seitsemän kierrosta.

Joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä tiedostaa kokkolalaisten vahvuudet,
- KPV on tällä hetkellä kovin mahdollinen puntari ja sarjanousijana aloittanut kautensa upeasti. Joukkueessa on vahvoja yksilöitä ja pääsemme painimaan heitä vastaan täysin rinnoin.

Porilaisen futiskesän yksi jalkapallohuipennus koetaan, kun FC Jazz pelaa Suomen Cupin välieräpaikasta FC Lahtea vastaan härkäviikon puolessa välissä. FC Lahti on saalistanut Veikkausliigassa 12 pistettä ja majailee sarjan puolessa välissä. Ennen Suomen Cupin ottelua sunnuntaina lahtelaiset käyvät pohjoisessa kohtaamassa viime kaudella Ykkösestä nousseen PS Kemin.

FC Lahti tuo värinää Veikkausliigasta ja Mäkelä uskoo, että ottelussa voi tapahtua mitä tahansa,
- Peli kerrallaan mennään eteenpäin ja FC Lahtea ei olla hirveästi vielä vastustajana mietitty. Talviturnauksessa näimme heidän pelaavan Karhuhallissa. Vahva joukkue saadaan Stadionilla vastaamme Veikkausliigan huipulta. Yllätyksiä on nähty näissä peleissä aina ja toivottavasti pääsemme kokemaan saman tunteen kuin JJK:ta vastaan viime kierroksella.

Ruuhkaviikko päättyy vierasmatkaan, kun FC Jazz lähtee viimeiseen peliinsä ennen juhannusta Jaron vieraaksi. Jaro on aloittanut kautensa päinvastoin kuin porilaiset, sillä joukkue on tehnyt ja päästänyt vähiten maaleja pelaamassaan kuudessa ottelussa. FC Jazz on osannut tehdä hyvän määrän maaleja (11), mutta vastaavasti omissa on heilunut turhan paljon.

Mäkelä toivottaa kannattajat Stadionille seuraamaan tärkeitä otteluita,
- Pelillisesti ja pisteiden valossa alkukausi on ollut vaikea. Poriin tulee nyt kaksi hyvää joukkuetta muutaman päivän välein ja yleisöllä on mahdollisuus tulla kannustamaan meitä hyviin suorituksiin paikan päälle. Lupaan, että joukkue tekee parhaansa molemmissa kotipeleissä ja yleisö näkee taistelevan porilaismiehistön.