TPS tällä kertaa vahva kotonaan

FC Jazz onnistui viime kaudella kaatamaan turkulaiset kahdesti Turussa, Tällä kertaa  porilaisten vierailu päättyi murheellisesti, kun TPS avasi voittotilastonsa kaudella 2016 takomalla FC Jazzin verkkoon peräti...

FC Jazz onnistui viime kaudella kaatamaan turkulaiset kahdesti Turussa, Tällä kertaa  porilaisten vierailu päättyi murheellisesti, kun TPS avasi voittotilastonsa kaudella 2016 takomalla FC Jazzin verkkoon peräti viisi maalia. Porilaisten ainokaisen viimeisteli rangaistuspotkusta Samu-Petteri Mäkelä tuoden joukkueen vielä peliin mukaan 3-1 kavennuksella. Kavennuksen jälkeen Jazzilla oli vielä mukavia paikkoja tehdä toinenkin maali, mutta porilaisten epäonnistuttua paikoissaan viimeisteli TPS ottelun loppuhetkillä vielä kaksi maalia ja voitti ansaitusti lukemin 5-1. Ensimmäisellä jaksolla FC Jazz onnistui pysymään mukana ja TPS sai tehtyä vain yhden maalin, kun Riku Sjöroosin kaukolaukaus upposi sisään ottelun 18 minuutilla. 

Turkulaiset olivat läpi ottelun tahtotilaltaan askeleen edellä ja pyörittivät peliä näyttävästi. Viime kaudella TPS sai pelinsä kulkemaan 5-0 voitolla MP:stä ja nyt saattoi FC Jazz joutua kokemaan samanlaisen kohtalon musta-valkoisten palasten loksahtaessa kohdalleen.

Päävalmentaja Allen oli huolissaan yksilöiden sitoutumisesta joukkueena pelaamiseen ja kertoikin että joukkue jäi Turun vierailulla toiseksi joka osa-alueella.
- SItä ei voi kieltää, etteikö TPS olisi ollut tänään parempi joukkue. Toisaalta meidän tahtotilamme voittaa ottelu oli ei ollut sillä tasolla kuin sen pitäisi olla ja tämä teki osittain myös pelin turkulaisille helpoksi. Meillä on nyt puolustuspelaamisen kanssa isoja haasteita joukkueena, sekä yksilöpelaamisen kautta.

Kauden alku on ollut joukkueelle murheellinen ja tulevaan Kauniaisten veirailuun Allen lupaa kääntää kaikki kivet,
- Kukaan meistä ei varmaankaan mieltänyt ennen kauden alkua, että startti on tämänkaltainen. Uskon kuitenkin joukkueeseen ja tiedän, että kun palaset loksahtavat kohdalleen tulostakin tulee. Sen jokainen tietää, että paljon on töitä tehty talven aikana ja paljon pitää jatkossakin tehdä, jotta kurssimme nyt kääntyy.

FC Jazz kokoonpano: Pirhonen, Mäntynen, Välilä, Nurminen, Harju, Ju Lehto (Riihimäki), Tuovinen (Lehtonen), Maluka (Virtanen), Sanchez, Mäkelä ja Ahde