Toisessa tilanteessa piste Jarolta olisi maistunut

FC Jazzin johto kesti ottelun 83 minuutille, kunnes lujaa päälle painaneen Jaron Samu Alangon onnistui laittaa peliväline maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Tasapeli oli nyt toinen peräjälkeen järkev...

FC Jazzin johto kesti ottelun 83 minuutille, kunnes lujaa päälle painaneen Jaron Samu Alangon onnistui laittaa peliväline maaliin kulmapotkun jälkitilanteesta. Tasapeli oli nyt toinen peräjälkeen järkevästi taistelleelle kotijoukkueelle.

Jani Uotinen olisi ollut toisessa tilanteessa tyytyväisempi tasapeliin.
- Kopissa on pettyneitä pelaajia, sillä johdon menettäminen pelin loppuvaiheessa ei ole koskaan kivaa. Tämän päiväinen tasuri olisi varmasti maistunut paremmalta jossakin muussa tilanteessa, sillä kolmea pistettä lähdettiin jo hieman pakon sanelemanakin hakemaan. Jaro pelasi vaarallisesti, mutta meilläkin oli paikat laittaa taululle 2-0 lukemat.

Daniel Sanchezin oiva syysvire jatkuu ja kauden kahdeksas maali syntyi ensimmäisen jakson lopulla, kun Ville-Valtteri Starck keskitti pallon Jaro maalille ja Sanchez pukkasi pallon tyylikkäästi Jaro vahdin taakse. Sanchezin maali nosti hänet Samu-Petteri Mäkelän kanssa tasoihin kauden maalimäärässä.

Daniel Sanchez on tyytyväinen onnistumisiin,
- Joukkue pelaa nyt kurinalaisesti ja itsellekin on tullut maalipaikkoja hyvin viime peleissä. Taistelemme jokaisessa pelissä nyt lujasti ja uskomme siihen, että kausi päättyy mukaviin tunnelmiin.

Ottelun tähdet jaettiin tällä kertaa kaikki porilaisten puolustukselle, jossa Lauri Pirhonen piti porilaisia pelissä mukana. Myös Jussi Välillä ja Samuli Virtanen saivat ansaitusti huomionosoitukset tähtiraadilta.

Sarjaa on vielä jäljellä viisi ottelua. Seuraavaksi Poriin saapuu tulevana sunnuntaina FC Jazzin edellä sarjassa oleva FC KTP.

FC Jazz - FF Jaro 1-1 (1-0)

Kuva: Urheilusuomi.com