Tiukka vääntö edessä

Pori Cupin aikana taistellaan lujasti sadoissa turnausmatseissa tulevan viikonlopun aikana. Perjantaipäivän päätteeksi pisteistä väännetään tiukasti myös FC Jazzin ja HIFK/2:n välillä...

Pori Cupin aikana taistellaan lujasti sadoissa turnausmatseissa tulevan viikonlopun aikana. Perjantaipäivän päätteeksi pisteistä väännetään tiukasti myös FC Jazzin ja HIFK/2:n välillä stadionilla.

Sarjataulukossa kotijoukkuetta viisi pistettä perässä oleva HIFK:n kakkosjoukkue tulee hakemaan varmasti kovasti lisäpisteitä, jotta putoamisviiva jäisi kauemmaksi. Vastaavasti kotijoukkue tarvitsee pisteitä säilyäkseen kärkikastin vauhdissa. Kevätkierroksella joukkueet tasasivat pisteet Helsingissä, kun HIFK nousi kahden maalin takaa tasoihin.

FC Jazzin kapteeni Toni Kuusela fiilistelee Pori Cup tunnelmissa,
- Viime pelin jälkeen on treenattu hyvin ja harjoituksissa on huomannut, että viime matsin huonosta esityksestä on otettu opiksi. Tiedämme kevätkierroksen kohtaamisen jälkeen, että HIFK ei hevin anna periksi. Tavoitteena on nyt pelata ehjä 90 minuuttia. Toivottavasti katsomossakin on varmasti normaalia enemmän väkeä kun on Pori Cup-peli ja pelaamme tärkeistä pisteistä.

Keskikesän lomakuukauteen molemmille joukkueille kertyy vain kaksi ottelua. Vierailijoiden edellisestä ottelusta on lähes kuukausi. Tuolloin HIFK/2 voitti heinäkuun ensimmäisenä päivänä sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvan GrIFK:n kotikentällään lukemin 2-1. FC Jazz koki vastaavasti heinäkuun ensimmäisessä ottelussaan heinäkuun puolessa välissä harmittavan tappion FC Honkalle samoin lukemin.

Päävalmentaja Olli Orvasto toivoo kovan kotisaldon jatkuvan. FC Jazz on kerännyt 18 pisteestään peräti 16 kotiotteluistaan,
- HIFK ei tule tekemään ottelua helpoksi, mutta meidän on otettava peli haltuun isännän elkein. Tavoitteena on jatkaa hyviä kotipelejä ja kontrolloida palloa sekä peliä. Tietynlainen kasvojen pesun paikka on myös tappiollisen Honka pelin jälkeen. Tavoitteena on saavuttaa ehjä sekä tasapainoinen esitys kotiyleisön edessä. Mukava on myös päättää Pori Cupin perjantai HIFK:ta vastaan ja tottakai napata kaikki kolme pistettä.

Kotijoukkueen kokoonpanosta on varmuudella poissa Joonas Meura, jonka korttitili täyttyi Espoossa. Vierailijoiden ryhmässä tullaan näkemään ex. Jazz-peluri Tommi Lehto, joka viimeisteli edellisessä kohtaamisessa myös maalin Rasmus Östlingin selän taakse.

FC Jazz - HIFK perjantaina 27.7 klo 18.30

Kuva: Urheilusuomi.com