Till Vasa mot IFK

FC Jazz kohtaa harjoituskauden toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa Vasa IFK:n Vaasassa. VIFK nousi kaudeksi 2015 Ykköseen. Joukkueet kohtasivat helmikuussa Porissa, jolloin FC Jazz oli maalein 2-1 parempi. Molemmille joukkueille on...

FC Jazz kohtaa harjoituskauden toiseksi viimeisessä harjoitusottelussa Vasa IFK:n Vaasassa. VIFK nousi kaudeksi 2015 Ykköseen. Joukkueet kohtasivat helmikuussa Porissa, jolloin FC Jazz oli maalein 2-1 parempi. Molemmille joukkueille on ensimmäisen kohtaamisen jälleen tullut uusia pelaajia, joten lähtökohdat otteluun ovat mielenkiintoiset.

FC Jazzilta ovat sivussa ainakin pidempään toppari Jens Harju, jonka odotetaan palaavan kokoonpanoon n. kuukauden päästä. Aleksi Nurminen on vielä viikon sivussa.  Lisäksi harjoituskentältä tuli jobinpostia, kun hyvän pelivireen saavuttanut Sami Villanen joutuu viikoiksi sivuun. Ville Starck sen sijaan palannee kokoonpanoon loukkaantumisensa jäljiltä.

Muu joukkue on kutakuinkin kunnossa ja kilpailu pelipaikoista kiihtyy sarja-avauksen lähestyessä.

Päävalmentaja John Allen odottaa kovaa ottelua.

- Kova peli tulossa Vaasassa, kuten oli jo muutama kuukausi sitten Porissa. Mielenkiintoista nähdä molemmat joukkueet kun sarja-avaukseen on enää kaksi (2) viikkoa aikaa. 

- Meille on valitettavasti tullut hieman haasteita loukkaantumisten muodossa. Koko talven olemmekin säästyneet loukkaantumisilta, mutta nyt mm. Jens ja Sami ovat jonkin aikaa sivussa. Kaikki näyttää kuitenkin ihan hyvältä, päättää Allen.

Ottelu pelataan la 18.4 klo 16.15 Botniahallin keinonurmella.

FC Jazzin viimeinen harjoitusottelu pelataan Porissa Keinonurmella ke 22.4, kun vastaan asettuu SJK Akatemia.

UrheiluSuomi.com:n kuvassa Samu-Petteri Mäkelä taistelee SJK:n Timo Tahvanaisen kanssa.