Tervetuloa - Kauden viimeinen matsi kotona

FC Jazz lähtee kauden viimeiseen kotiotteluun rennolla fiiliksellä. Sarjapaikka varmistui hyvissä ajoin ja nyt yritetään nostaa sarjasijoitusta parilla pykälällä ylöspäin ottamalla kahdesta...

FC Jazz lähtee kauden viimeiseen kotiotteluun rennolla fiiliksellä. Sarjapaikka varmistui hyvissä ajoin ja nyt yritetään nostaa sarjasijoitusta parilla pykälällä ylöspäin ottamalla kahdesta viimeisestä sarjapelistä täydet pisteet.

Viikolla FC Jazz uutisoi Olli Orvaston jatkamisesta päävalmentajana, joten valmennuspuolen asiat ovat kohdillaan. Myös pelaajapuolella on käynnistelty keskusteluja ensi kaudesta ja näistä kuullaan tovin päästä enemmän. Päivän vastustaja Kakkoseen täksi kaudeksi noussut Tampere United on pelannut hyvän kauden ja on FC Jazzia neljä pistettä edellä. Kesän kohtaamisessa Tampereella tänään Porissa vieraileva TamU oli toisen jakson maaleilla parempi lukemin 3-0. Kotijoukkueen tavoitteena on saada tasattua kauden voitot ja päästä TamU:n kantaan ennen viimeistä kierrosta.

Päävalmentaja Olli Orvasto on tyytyväinen jatkosopimukseen Porissa ja haluaa päättää kauden voittoihin,
- Kausi on ollut itselle ja joukkueelle melkoinen vuoristorata. Tällä hetkellä ollaan mukavassa liidossa, joka on kantanut joukkueen turvallisille vesille ja pääsemme suunnittelemaan hyvissä ajoin tulevaa. TamU on mukava vastustaja ja haluamme kääntää kevään tappion tänään voitoksi. Kauden viimeinen kotimatsi on myös aina erityinen ja toivottavasti saamme meitä kauden aikana tukeneita faneja runsaasti paikan päälle. Pitkä kausi päättyy kotistadionilla tänään, toivottavasti voitokkaasti.

Sunnuntai-illan ohjelmassa on myös FC Jazzin arpajaisten pääpalkinnon arvonta. Arpajaislippuja voi vielä ostaa ennen puoliaikaa, joten Stadionille kannattaa lähteä nauttimaan aurinkoisesta syksystä.