Tekonurmella vastassa Kraft

FC Jazz pelaa parin viikon tauon jälkeen taas harjoitusottelun, kun vieraaksi UK Tekonurmelle saapuu Närpiön Kraft. Joukkueet kohtasivat reipas kuukausi sitten Närpiössä. Tuolloin FC Jazz nousi toisen jakson osumillaan...

FC Jazz pelaa parin viikon tauon jälkeen taas harjoitusottelun, kun vieraaksi UK Tekonurmelle saapuu Närpiön Kraft.

Joukkueet kohtasivat reipas kuukausi sitten Närpiössä. Tuolloin FC Jazz nousi toisen jakson osumillaan 4-2 vierasvoittoon. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja tulevasta pelistä on varmuudella poissa kokoonpanosta vain Alfred Mapoka, Iivari Kulju ja Tuukka Nurmi. Tämän lisäksi Terry Ablade on kamppailemassa U17-jatkokarsintapeleissä Madeiralla, jossa esitykset ovatkin olleet varsin erinomaisia.

Päävalmentaja Olli Orvasto odottaa joukkueelta tiukkaa kamppailuotetta,
- Viimeksi Kraftia vastaan pelattiin varsin kuuma peli. Sama tunne yritetään säilyttää ja pallollisessa pelissä  pyritään taas parempaan. Flunssa-aalto on vaivannut joukkuetta mutta sairastelut alkavat olemaan takanapäin. Sensijaan isänmaan velvollisuudet ovat hieman haitanneet joukkueen harjoittelua viime viikkoina. Saamme hyvän kokoonpanon jalkeille ja tason noston edellisestä pelistä voin katsojille luvata.

FC Jazzilla on tällä hetkellä 19 pelaajasopimusta ja joukkueen runko on ollut jo hyvissä ajoin kasassa viime vuoden puolelta. Ryhmän kapteeni Benjamin Tuovinen on ollut tyytyväinen siihen, että joukkueen kokoaminen eteni nopeasti ja joukkue on päässyt harjoittelemaan rauhassa tuttuna porukkana.
- Nyt kun sairaslomalta on saatu äijiä takaisin kehiin on lähtöasetelman tulevaan peliin hyvät. Harjoituskausi on mennyt hyvin tuota flunssa-aaltoa lukuunottamatta. Vuoden alusta saakka on harjoiteltu kovaa ja hyvällä työmoraalilla. Edellisessä Kraft pelissä tehtiin yhdessä joukkueena lujasti töitä ja sitä kautta otettiin pelissä voitto. Tulevan pelin teemana tulee nyt olemaan linjojen väliset etäisyydet ja yhdessä puolustaminen.

                        FC Jazz – Kraft lauantaina 17.3 klo 15:15 UK Tekonurmella.