Teemu Penninkangas FC Jazziin toukokuuksi

SJK:n Teemu Penninkangas (22) vahvistaa FC Jazzin puolustuspäätä toukokuun ajan. Raamikas (194 cm) TP-Seinäjoen ja APV:n (Alavuden Peli-Veikot) kasvatti on pelannut FC Jazzin paidassa kaksi viimeistä...

SJK:n Teemu Penninkangas (22) vahvistaa FC Jazzin puolustuspäätä toukokuun ajan. Raamikas (194 cm) TP-Seinäjoen ja APV:n (Alavuden Peli-Veikot) kasvatti on pelannut FC Jazzin paidassa kaksi viimeistä harjoitusottelua VIFK:ta ja Kerho 07 vastaan. Penninkangas on pelannut toppariparina yhdessä Jussi Välilän kanssa ja he ovat muodostaneet vahvan kaksikon puolustuksen keskustassa.

Nuoruusvuosinaan Penninkangas on pelannut hyökkääjänä ja laitalinkkinä. Mutta viime vuosina SJK:n päävalmentaja Simo Valakarin papereissa pelipaikka on löytynyt puolustuslinjan vasemmalta sivustalta.

"Penni" on pelannut SJK:n joukkueessa eri sarjatasoilla lähes sadassa ottelussa, joista Veikkausliigassa 11 ottelua vuonna 2014.

Penninkangas tulee Poriin hyvällä fiiliksellä.

- Todella hyvällä fiiliksellä tulen FC Jazziin. SJK:ssa näytti henkilökohtaisesti tällä hetkellä siltä, että aika vaikea on saada peliminuutteja. Niin paljon kovia pelimiehiä taistelee samoista pelipaikoista Seinäjoella että näin tämän oikeaksi ratkaisuksi tällä hetkellä. Odotukset FC Jazzissa on tietenkin, että saan tärkeitä peliminuutteja nyt tasaisesti koko ajan. Ja haluan totta kai omalta osaltani auttaa joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla.

- Porissa on joukkue täynnä kovia pelimiehiä ja näen, että voimme lähteä voittamaan jokaista ottelua Ykkösessä. On ollut helppoa liittyä joukkueeseen. Äijät ovat ottaneet minut todella hyvin jengiin mukaan. Lauantaita odotan kovalla innolla. Hienoa päästä taas tositoimiin, päättää jo aavistuksen porilaistunut Penninkangas.

FC Jazzin kaksi topparia Aleksi Nurminen ja Jens Harju kärsivät edelleen vammoista eivätkä ole käytettävissä ensimmäisillä sarjakierroksilla, kuten ei myöskään Sami Villanen.

FC Jazz on tehnyt sopimuksen myös oman kasvatin Tommi Lehdon kanssa. Lehto on harjoitellut koko talven joukkueen mukana ja mennyt eteenpäin kaikilla osa-alueilla.

FC Jazzin Juho Kemppinen ja Joonas Rantala aloittavat kauden Seinäjoelle pelaten niin ikään ainakin toukokuun SJK Akatemia riveissä.