Tavoitteena kotivoitto

Lauantaina pääsee kokemaan melkoista urheilupäivää. Urheilukeskuksessa on peräjälkeen kolme tapahtumaa, joita ei kannata jättää väliin. Pesäkarhut kamppailee finaalissa klo 13.00 alkaen ja...

Lauantaina pääsee kokemaan melkoista urheilupäivää. Urheilukeskuksessa on peräjälkeen kolme tapahtumaa, joita ei kannata jättää väliin. Pesäkarhut kamppailee finaalissa klo 13.00 alkaen ja Porin Ässät aloittaa liigakautensa klo 17.00. Näiden kahden tapahtuman välissä FC Jazz pelaa kauden toiseksi viimeisen kotiottelunsa klo 15.00 alkaen. Panosta ottelussa riittää, sillä voitolla joukkue vahvistaa asemiaan Kakkosen B-lohkon keskikastissa.

Tuleva vastustaja EsPa koki viime kierroksella rökäletappion kotonaan Tampere Unitedillle ja lähtee varmasti tiukasti korjaamaan edellistä esitystään. Kevätkierroksella FC Jazzin Dima Aho käänsi porilaisille vierasvoiton ottelun 95 minuutilla Espoossa. EsPa on sarjassa tällä hetkellä viimeisellä sijalla ja pudotusviivaan sillä on matkaa 10 pistettä. Sarjasta on vielä neljä kierrosta pelaamatta, joten teoreettisesti EsPalla on vielä mahdollisuudet nousta jopa pudotusviivan yläpuolelle.

FC Jazz koko syyskierroksen ensimmäisen tappion viime kierrosella Salossa, kun se hävisi SalPalle lukemin 2-0. Punaisten syysvire on ollut kohdillaan ja tappioputkea ei ole tarkoitus nyt aloittaa toteaa Olli Orvasto,
- Jälleen on edessä tärkeä ja kova peli. EsPa ei ole lainkaan niin huono joukkue, kuin sarjataulukko näyttää ja saamme varmasti tehdä täyden työn päivätyön pisteiden eteen. Kotivoitto on kuitenkin ainoa tulos, joka meille lauantaina kotikentällä riittää. Luotto omaan tekemiseen on kova ja saamme muutaman pelaajan takaisin pelikieltojen jälkeen. Pallollisen pelin on viime kierroksen matsin jälkeen parannuttava ja hyökkäytskolmanneksella meidän tulee olla vaarallisempia. Tarvitsemme parempaa pallonhallintaa sekä enemmän palloja 10-alueelle.

Kotijoukkueen kokoonpanosta on poissa pelikieltoa kärsivä Terry Ablade. EsPan joukkueessa nähdään edelliskaudella Porissa testissä ollut Saloum Faal.

Tervetuloa viettämään urheilupäivää stadionille ja jännittämään jatkuuko kotijoukkueen hyvä syysvire. 

FC Jazz - EsPa lauantaina 9.9 klo 15.00