Tavoitteena jatkaa Cup-taivalta

FC Jazz saa Suomen Cupissa vastaansa vieraita "kaukaa" pohjoisesta, kun Närpiön Kraft saapuu testaamaan porilaisten Cup-raiteiden kestävyyttä. Panoksena pelissä on pääsy kuudentoista joukkueen joukkoon....

FC Jazz saa Suomen Cupissa vastaansa vieraita "kaukaa" pohjoisesta, kun Närpiön Kraft saapuu testaamaan porilaisten Cup-raiteiden kestävyyttä. Panoksena pelissä on pääsy kuudentoista joukkueen joukkoon. Lauantain pelissä on extra latausta kun FC Jazz esittelee uusia sopimuspelaajia ja Gabriel Wirz saapuu perjantaina Poriin.

John Allen odottaa kovaa peliä viikonlopun ottelusta närpiöläisiä vastaan,
- Haluamme mennä jatkoon cupissa ja saada tätä kautta menestystä. Tiedämme millaisen joukkueen saamme vastaamme, sillä PPT kohtasi Kraftin muutama viikko sitten ja olen keskustellut Riku Paularinteen kanssa vastustajan pelitavasta ja pelaajista. Tärkeintä on että pelaamme omalla tavallamme ja uskomme siihen. Meiltä on poissa vain Toni Junnila ja pelaajat saivat viime viikon SalPa pelistä hyvää virtaa tulevaan lauantain peliin.

Lauantain otteluun on 5,00 euron sisäänpääsymaksu. Kausikorttilaiset pääsevät veloituksetta peliin ja kauden 2016 kausikortin voi noutaa lipunmyyntipisteestä itselleen. Lauantaina on myynnissä myös ensi kesän hittikausikortti, joka mahdollistaa aurinkoisen tunnelman edustuksen peleissä kaudella 2016. Tästä kortista lisäinfoa paikallislehdestä, sekä seuran sivuilta lauantaina. 

Ottelussa on kioski avoinna.

Lauantaina 2.4 klo 13.15 FC Jazz - Kraft UK Tekonurmella.