Tasapainoinen esitys Salossa toi 3-0 voiton

Salon uuden karhea keinonurmi ja keväinen sää saivat FC Jazzin esittämään kauden parastaan. Varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla salpalaiset olivat alakynnessä ja porilaiset vyöryivät v...

Salon uuden karhea keinonurmi ja keväinen sää saivat FC Jazzin esittämään kauden parastaan. Varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla salpalaiset olivat alakynnessä ja porilaiset vyöryivät vääjäämättömästi kohti vastustajan maalia. Painoksesta huolimatta Jazz sai vain kertaalleen pallon verkon perälle Juho Lehtosen ampuessa maalin vastustajan jalan kautta.

Joukkueen kapteeni Samu-Petteri Mäkelä kehui päivän esitystä,
- Tänään pelasimme fiksusti ja saimme aikaiseksi tasapainoisen esityksen. Puolustuksemme oli totutun kova ja nyt saimme myös keskikentän haltuun, pelasimme mielestäni kauden parhaan harjoitusottelun.

Toisella jaksolla SalPa pääsi peliin paremmin mukaan ja sai aikaiseksi huomattavasti enemmän vastahyökkäyksiä kuin ensimmäisellä jaksolla. Tolppaa sekä Pirhosen takareittä lähemmäs SalPa ei kuitenkaan päässyt maalipaikoissaan. Toisella jaksolla Valtteri Riihimäki ratkaisi peli nopeasti kentälle päästyään tekemällä kaksi maalia muutaman minuutin sisään. Ensimmäinen upposi Juho Lehtosen syötöstä ja toisen Wate ampui kotijoukkueen maalivahdin yli. FC Jazz sai myös pallon tolppaan, kun Jussi Välilä nousi korkeimmalle ja pukkasi pallon ylärimaan kulmapotkusta.

Päävalmentaja John Allen viihtyi tutustussa ympäristössä ja kavereita riitti kentän ympärillä,
- Varsinkin ensimmäisellä jaksolla keskikenttämme liikkui hyvin ja saimme luotua jokapuolelta tilanteita vastustajan maalille. Leskelä, Aromaa sekä Maluka liikkuivat ahkerasti ja jakoivat palloa laitaan ja kärkeen mallikkaasti. Toisella jaksolla salolaisten valmentaja Moore antoi joukkueelle uusia ohjeita ja he saivatkin paremmin pelistä kiinni. Olimme tänään kuitenkin joka osa-alueella parempi joukkue ja olen tyytyväinen jokaisen pelaajan esitykseen tänään.

Seuraavaksi FC Jazz kohtaa Porissa UK Tekonurmella Suomen Cupin ottelussa Närpiön Kraftin lauantaina 2.4 klo 13.15.

FC Jazz: Pirhonen, Starck, Välilä, Nurminen, Virtanen, Maluka, Aromaa, Leskelä, Mäkelä, Molseworth ja Lehtonen
Vaihdossa: Riihimäki (Starck), Mucazi (Leskelä), Kirvesmäki (Molseworth), Tuisku

UrheiluSuomi.com kuvassa SP Mäkelä, joka on päässyt mainioon vireeseen harjoitusotteluissa.