Tärkeitä pisteitä taas jaossa

FC Jazz saa vastaansa lauantaina Kakkosen kärkipäätä ahdistelevan TPV:n. TPV on kolme pistettä perässä sarjan piikkipaikasta ja kotijoukkueen tavoin kolmen ottelun voittoputkessa. Kotijoukkue on saanut...

FC Jazz saa vastaansa lauantaina Kakkosen kärkipäätä ahdistelevan TPV:n. TPV on kolme pistettä perässä sarjan piikkipaikasta ja kotijoukkueen tavoin kolmen ottelun voittoputkessa.

Kotijoukkue on saanut puolustuslinjansa toimimaan ja sen maaliin on tehty kolmessa voittopelissä vain 2 maalia. Tällä kaudella 31 maalia iskenyt vierasjoukkue tulee haastamaan FC Jazzin puolustusta tosissaan stadionille. TPV:n joukkueessa nähdään tuttuja kasvoja, kun Joonas Rantala, Miika Kalliomäki ja Valtteri Riihimäki astelevat stadionin nurmelle.

Riihimäki on onnistunut tekemään maalin kolmessa edellisessä pelissä ja johtaa TPV:n maalipörssiä kuudella osumallaan. Poriin "Wade” palaa jatkamaan maaliputkeaan,
- Jännittävä peli on tulossa. Entinen kotiseura on parantanut peliään ja stadionilta on vaikeaa hakea pisteitä tällä hetkellä. Molemmille joukkueille jokainen piste on tärkeä ja uskon, että kentällä nähdään kaksi tosi nälkäistä joukkuetta.

Kuluneella viikolla FC Jazz kertoi Arttu Aromaan liittyneen joukkueeseen loppusyksyksi. Aromaa esiintyy FC Jazzin punaisessa pelipaidassa ensimmäisen kerran TPV-ottelussa. Arttu kertoo tulevansa hyvillä fiiliksillä Poriin,
- Täällä on oikeasti hyvä joukkue kasassa ja sarjataulukko ei kyllä kerro tällä kertaa koko totuutta joukkueen tekemisestä. Nyt on itsellä tavoitteena päästä pelaamaan ja auttaa joukkuetta pitämään voittoputki päällä. Itsekin näyttää paremmalta pelaajalta, kun joukkue pelaa hyvin.

Aromaa kertoo, että yrittää saada muut pelaamaan vierellään mahdollisimman hyvin,
- Pelaajana olen aika monipuolinen ja pystyn pelaamaan monella eri pelipaikalla. Peruspelaamiseni taso on hyvä ja pyrin saamaan joukkueeseen lisäpotkua omilla onnistumisillani harjoituksissa ja pelin aikana.

Tervetuloa paikan päälle tarkistamaan jatkuuko FC Jazzin kotiputki ja katkeaako Waden maaliputki entisellä kotinurmella.

Lauantaina 12.8 Porin stadionilla klo 17.00 FC Jazz – TPV