Tärkeitä pisteitä hakemaan Tampereelta

FC Jazz vierailee täksi kaudeksi Kakkoseen nousseen Tampere Unitedin vieraana Tammelassa. Molemmat joukkueet ovat kahden ottelun voittoputkessa ja nousseet niistä saaduilla pisteillä sarjataulukossa ylöspäin. TamU on...

FC Jazz vierailee täksi kaudeksi Kakkoseen nousseen Tampere Unitedin vieraana Tammelassa. Molemmat joukkueet ovat kahden ottelun voittoputkessa ja nousseet niistä saaduilla pisteillä sarjataulukossa ylöspäin. TamU on porilaisia kolme pistettä sarjassa edellä ja putoamisviivan yläpuolella. Pudotuspeliviivan tuntumassa on TamUn ja FC Jazzin lisäksi ruuhkaa, sillä kolmen pisteen sisällä on lisäksi FC Espoo, Peimari UTD ja NuPS. Tampereella pelataankin illalla tärkeistä pisteistä ja panosta ottelussa tulee riittämään.

Olli Orvasto uskoo voittoputken jatkuvan,
- Mielenkiintoinen kahden vanhan Veikkausliiga-mestarin välinen kamppailu edessä. Molemmilla on voittoputki päällä ja me lähdemme tietysti hakemaan jatkoa omalle putkellemme. TamUn vahvuudet ja heikkoudet ovat meillä hyvin tiedossa ja niihin pyritään tietysti iskemään. Uskon, että tulemme näkemään pelillisesti kauden parasta FC Jazzia ja se tietysti tarkoittaa myös kolmea pistettä ennen lyhyttä taukoa.

Tulevasta ottelusta FC Jazzin kokoonpanosta on poissa varoitustilin täytyttyä Juho Kemppinen, sekä U16-maajoukkueen matkassa oleva Terry Ablade. Tämän lisäksi joukkueessa on tapahtunut pieniä muutoksia. Patrik Raitanen harjoitteli alkuviikosta joukkueen mukana viimeistä kertaa. Patrik toi koppiin kakkua ja lähti luottavaisin mielin kohti Liverpoolia. Myös Partik Ahola poistuu joukkueen vahvuudesta ja lähtee suorittamaan heinäkuussa asepalvelusta.

Tampere United – FC Jazz 29.6 Tammelassa klo 18.30

Sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/2017?&spljp17&M2

Artikkelin kuva: Urheilusuomi.com