Tärkeä kotiottelu lauantaina

Voitolla jatketaan matkaa kärkiryhmässä. Toni Kuuselan johdolla nousijajoukkueen kimppuun. FC Jazz kohtaa kauden kuudennessa kotiottelussaan HJS:n. HJS otti kuluneen viikon tiistaina kotikentällään suurinumeroisen...

Voitolla jatketaan matkaa kärkiryhmässä. Toni Kuuselan johdolla nousijajoukkueen kimppuun.

FC Jazz kohtaa kauden kuudennessa kotiottelussaan HJS:n. HJS otti kuluneen viikon tiistaina kotikentällään suurinumeroisen voiton ja sai pelinsä kulkemaan, kun se kaatoi KäPan lukemin 4-0. Sarjan hännille jumittuneelle nousijajoukkueelle kauden toinen voitto tuli tärkeään paikkaan. FC Jazz kohtasi HJS:n maaliskuun lopussa harjoitusottelussa ja tuolloin pisteet tasattiin lukemin 2-2 Hämeenlinnassa.

HJS on onnistunut maalinteossa kotijoukkuetta paremmin kauden otteluissa, mutta vastaavasti omissa on soinut ventin verran. Lauantaina FC Jazzin puolustuksen tulee jatkaa laadukasta pelaamista, jotta HJS:n auennut ketshuppipullo saadaan tukkoon ja vastaavasti onnistuttava hyökkäyspäässä hyvällä prosentilla maalipaikoissa, jotta kotimatsien tappioton saldo pysyy puhtaana.

Olli Orvasto ei anna sarjataulukon hämätä, vaan uskoo että stadionilla nähdään kova kamppailu pisteistä,
- HJS on parempi joukkue, mitä pistemäärä antaa ymmärtää. Saamme tehdä varmasti täyden päivätyön jotta kotiotteluiden tappioton putki jatkuu. SalPa-pelin tappiosta huolimatta siinä ottelussa oli paljon positiivista. Avaaminen ja eteneminen sarjakärkeä vastaan oli ihan hyvää, mutta murtautumisessa ja hyökkäyskolmanneksen toiminnassa on parantamisen varaa. Tulevana lauantaina pyrimme parantamaan asioita hyökkäyspäässä ja uskon, että olemme kotikentällä vaarallisia hyökkäyskolmanneksella ja luomme voittoon tarvittavat maalitilanteet.

FC Jazzin nuorta lupausta Terry Abladea ei enää nähdä punaisissa, sillä Ablade siirtyy Valioliigaan nousseeseen Fulhamiin ennakkotietojen mukaisesti. Ablade on näin ollen kolmas lyhyen ajan sisällä FC Jazzista ulkomaille siirtynyt nuori pelaaja. Tuure Mäntynen siirtyi jokin aika sitten Kaiserslauterniin Saksaan ja Patrik Raitanen Liverpooliin vuosi sitten. Tulevasta ottelusta on myös sivussa Alfred Mapoka, joka kärsii ottelussa pelikieltoa.

                        FC Jazz - HJS lauantaina 30.6 klo 15.00

Kuva: Urheilusuomi.com