Takamatkalta tasoihin

FC Jazz nousi 3-1 tappioasemasta tasoihin Jens Harjun ja SP Mäkelän maaleilla Seinäjoella pelatussa harjoitusottelussa Veikkausliigasta pudonnutta FF Jaroa vastaan. SP Mäkelä ja Toni Junnila olivat kesäiseen tapaan taas...

FC Jazz nousi 3-1 tappioasemasta tasoihin Jens Harjun ja SP Mäkelän maaleilla Seinäjoella pelatussa harjoitusottelussa Veikkausliigasta pudonnutta FF Jaroa vastaan. SP Mäkelä ja Toni Junnila olivat kesäiseen tapaan taas vauhdissa yhdessä Elias Ahteen kera.

Päävalmentaja John Allen kertoi joukkueen olleen ensimmäisellä jaksolla pari askelta pietarsaarelaisia perässä,
- Pääsimme johtoon pelissä, mutta sen jälkeen Jaro teki kaksi maalia ja rehellisesti sanottuna olimme selvästi heikompi joukkue avausjaksolla. Elias Ahde pelasi ja teki tyypillisen Ellu-maalin, ennenkuin väänsi nilkkansa.

Elias oli mukana vahvuudessamme sillä FC Jazz, PPT, ja A-nuoret pelasivat kaikki nyt samana päivänä, tämän lisäksi vahvuutta vähensi muutama loukkaantuminen, totesi Allen.

Toisella jaksolla Jazz tuli paremmin mukaan ja tasoitti pelin lukemiin 3-3. Aleksi Nurminen oli mielissään Johnin herättelystä ottelun puoliajalla,
- Velho John visioi puoliajalla toiselle jaksolle taktisen muutoksen, jonka seurauksena saimme Jarolle kiirettä aikaiseksi ja painetta ylemmäs. Onnistuimme maalipaikoissa ja toinen puoliaika oli kaiken kaikkiaan positiivinen esitys.

Porilaisten joukkueessa nähtiin Eliaksen lisäksi kaksi uutta testipelaajaa, kun VPS:sta liittyi joukkoihin Miika Niemi, sekä VPS:n testissä ollut Yhdysvaltalainen Jossimar Sanchez.

Seinäjoella toisessa porilaispelissä PPT voitti SJK akatemian lukemin 2-0.