Taistelu Oulussa ei tuottanut tulosta

Viime pelin jälkeen FC Jazz valmentaja John Allen peräänkuulutti joukkueelta peliin lisää laadukkuutta. Oulussa nähtiin parempi Jazz ja kotimatka muuttui hyvän 90 minuutin puolustuspelaamisen jälkeen hivenen...

Viime pelin jälkeen FC Jazz valmentaja John Allen peräänkuulutti joukkueelta peliin lisää laadukkuutta. Oulussa nähtiin parempi Jazz ja kotimatka muuttui hyvän 90 minuutin puolustuspelaamisen jälkeen hivenen pitemmäksi, kun AC Oulu pääsi tuikkaamaan pallon maaliin ottelun lisäajalla Matias Ojalan toimesta.

FC Jazz jatkaa tappioputkessa, mutta loukkaantumisten hiljalleen hellittäessä saadaan pelaajia taas omille paikoilleen ja toivottavasti alkukauden vire löytyy. Samuli Virtanen (kuvassa) palasi loukkaantumisen jälkeen kentälle ottelun loppupuolella, kun hän tuli kärkeen Elias Ahteen paikalle. Virtanen pääsikin hyvälle maalipaikalle, kuten tänään 4-5 muutakin Jazz peluria.

Valmentaja Allen miettikin ratkaisuja miten pallo saadaan maaliin:

- Tänään meidän maalipaikat olivat määrällisesti samaa luokkaa AC Oulun kanssa. Eroa niissä oli kuitenkin se, että meidän tilanteet olivat oululaisten tilanteita parempia. Harmittaa poikien puolesta, puolustetaan hienosti ja käytännössä ottelun viimeisestä tilanteesta kotijoukkue siirtää pallon maaliin.

- Meillä oli mahdollisuuksia aika monen pelaajan toimesta siirtää joukkue johtoon, siinä ei nyt onnistuttu. Joukkueen pelaamisen taso on riittävää, nyt pitää saada tuo laadukkuus ja huolellisuus maalitilanteissa toimimaan sekä hieman onneakin mukaan, päätti Allen.

Toisella jaksolla FC Jazz sai rakenneltua maalipaikkoja ensimmäistä jaksoa paremmin ja haastoi oululaiset tiukkaan taistoon. FC Jazzin tavaramerkki hyvä puolustuspelaaminen nostettiin esiin myös oululaisten puolelta ja tällä kertaa taisikin käydä niin, että AC Oulun pukukopissa lisäajalla tullutta voittoa arvostettiin hieman normaalia enemmän.

FC Jazz jatkaa sarjapelejä seuraavaksi Pori Jazz festivaalin ensimmäisenä viikonlopun lauantaina 11.7,  kun vastaan saapuu sarjan kärkijoukkue PK-35 Shefki Kugin johdolla.