Syyskierros alkaa Espoossa

Syyskierros alkaa Espoossa Lyhyt keskikesän loma on pidetty ja syyskauteen lähdetään hyvistä asemista. Kauden toinen puolisko käynnistyy vierasottelulla FC Honkaa vastaan Tapiolan tekonurmella. Kotijoukkue Honka on...

Syyskierros alkaa Espoossa

Lyhyt keskikesän loma on pidetty ja syyskauteen lähdetään hyvistä asemista.

Kauden toinen puolisko käynnistyy vierasottelulla FC Honkaa vastaan Tapiolan tekonurmella. Kotijoukkue Honka on sarjataulukossa yhden ottelun enemmän pelanneena pisteen perässä FC Jazzia. Kevätkierroksella FC Jazz otti kotikentällään 2-0 voiton Eero Lehtisen ja Toni Pyyrannan maaleilla.

FC Jazzin puolustus saa vastaansa B-lohkon parhaan maalintekijän, kun kotijoukkueen Ville Kiiski pääsee haastamaan punaisten puolustusta. Kiiski on onnistunut maalinteossa 8 kertaa. FC Jazzin paras maalintekijä on tällä hetkellä Juho Lehtonen, joka on onnistunut kolmasti heiluttamaan vastustajan maaliverkkoa.

Punaiset pääsevät illan peliin pienillä lisämausteilla, kun joukkueeseen liittyi uutena pelaajana Husa Aftab. Alfred Mapoka on kärsinyt pelikieltonsa ja on myös päävalmentaja Olli Orvaston käytettävissä,
- Terry Abladen siirtyminen Fulhamiin avasi pienen tarpeen, jota Husan hankinta nyt sitten paikkaa. Mapon pelikielto on myös kärsitty ja keskustaan saadaan tätä kautta lisää vaihtoehtoja. Peli kerrallaan lähdetään etenemään kohti syksyä ja pisteitä on tarkoitus kerätä vähintään samalla tahdilla kuin kevätkierroksella. Syyskuun lopussa sitten katsotaan miten joukkueena tässä onnistuimme, kertoo Orvasto.

Lämmintä ja aurinkoista kesää on luvattu myös illan kohtaamiseen, joten Tapiolan tekonurmella tullaan hikoilemaan pisteistä lujasti.

FC Honka – FC Jazz maanantaina 16.7 klo 18.30

Kuva: Urheilusuomi.com