Syyskausi alkaa vierasottelulla

Hankala alkukausi asetti FC Jazzille kovat panokset Kakkosen toiselle kierrokselle. Syyskierroksen ensimmäinen ottelu on tulevana sunnuntaina Käpylässä. Keväällä KäPa vieraili Herralahden tekonurmella ja otti...

Hankala alkukausi asetti FC Jazzille kovat panokset Kakkosen toiselle kierrokselle.

Syyskierroksen ensimmäinen ottelu on tulevana sunnuntaina Käpylässä. Keväällä KäPa vieraili Herralahden tekonurmella ja otti vakuuttavan vierasvoiton porilaisista. KäPa oli muutenkin vireessä Kakkosen ensimmäisellä puoliskolla, eikä kärsinyt yhtään tappiota. FC Jazz matkaa Oulunkylän tekonurmelle haastavaan otteluun, se tarvitsee pisteitä sarjapaikan säilymisen kannalta ja kaikki pisteet ottaessaan aiheuttaa KäPalle kauden ensimmäisen tappion, jota kotijoukkue ei varmastikaan helpolla halua kokea.

Tukkoinen alkukausi ei ole hymyilyttänyt Olli Orvastoa, mutta usko säilymiseen syyskauden esityksillä on vahva,
-  Kevään peleistä pitää ehdottomasti parantaa, jotta sarjapaikka saadaan lunastettua. Joukkueen tekeminen ja tahtotila sarjapaikan säilymiseen on vahva. Taisteluilmeen kautta lähdemme KäPaa vastaan ja sen jälkeen ottelu kerrallaan eteenpäin. Saamme sunnuntaina vastaan hyvän joukkueen, joka pelaa laadukasta jalkapalloa. Meidän pitää pystyä pelaamaan tasaisemmin läpi ottelun ja joka matsissa emme voi olla tekemättä ottelun avausmaalia.

Neljä pistettä erottaa FC Jazzin säilymisestä ja tätä eroa lähdemme kuromaan umpeen. Kakkosen sarjapaikan säilyminen on tavoite loppukauden osalta ja tärkeä asia, tiivistää Orvasto syksyn teeman.

Ilveksestä lainalla oleva Martti Haukioja on ollut tämän viikon Italian pääsarjajoukkueen A.C. Chievo Veronan testissä ja Terry Ablade valittiin elokuun alussa pelattavaan U17-ikäluokan avoimeen PM-turnaukseen Islantiin. Ablade on päässyt kevään aikana kiertämään Eurooppaa nuorten maajoukkueen kanssa mukavalla tahdilla, pelaten jo kolmessa aikaisemmassa turnauksessa tällä kaudella.

FC Jazz esiintyy kotikentällään seuraavan kerran Pori Cupin yhteydessä pelattavassa ottelussa FC Espoota vastaan perjantaina 28.7 klo 19.00.