Suomen Cupissa Turun valloitukseen

FC Jazz kohtaa lauantaina Suomen Cupin 4. kierroksella Turussa Yläkentällä TPS:n. Odotettavissa on varsin mielenkiintoinen taistelu 5. kierroksen Cup-junan vapaista paikoista. TPS kohtasi Suomen Cupin 3. kierroksella Tampereella...

FC Jazz kohtaa lauantaina Suomen Cupin 4. kierroksella Turussa Yläkentällä TPS:n. Odotettavissa on varsin mielenkiintoinen taistelu 5. kierroksen Cup-junan vapaista paikoista.

TPS kohtasi Suomen Cupin 3. kierroksella Tampereella Kakkosen TPV:n Pirkkahallissa ja voitti ottelun lukemin 4-2. FC Jazz vieraili 3. kierroksella samalla Turun Yläkentällä ja oli selkein lukemin 6-2 Kakkosen ÅIFK:ta parempi.

Myös Ykkösessä kaudella 2015 pelaavan TPS:n pelitapa ja -taktiikka on hyvin FC Jazzin tiedossa. Tiedossa on tarkkaan myös pelaajat, joiden kautta TPS:n peli pääsääntöisesti kulkee.  Sama varmasti pätee myös toisinpäin, sillä TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen oli tarkkailemassa FC Jazzin edellistä Cup –ottelua Turussa.

Lauantaina klo 16.00 alkava ottelu kiinnostaa kovasti Turussa, joten hyvinkin saattaa olla, että Yläkentän n. 700 katsojaa vetävä pääkatsomo täyttyy ääriään myöden lauantaina. Myös upea kevätsää tullee suosimaan Suomen Cupin 4. kierroksen mielenkiintoista ottelua. Joukkueet kohtaavat myös Ykkösen sarja-avauksessa 2.5 samalla Yläkentällä.

Ottelu on totta kai pelaajien kohtaaminen, mutta se on myös valmentajien kohtaaminen, kun hyvät ystävät Mika Laurikainen ja John Allen mittaavat joukkueidensa tämän hetkistä iskukykyä.

FC Jazzin päävalmentaja John Allen odottaa hienoa ottelua.

- Toivottavasti molemmat joukkueet tarjoavat  jännittävän Cup –ottelun. Molemmat joukkueet voittivat 3. kierroksella vieraissa tehden monta maalia.  Uskon, että katsojat odottavat kovasti ottelua, samoin kuin pelaajat ja taustahenkilöt.

- TPS on hyvä joukkue jolla on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Heillä on muutama pelaaja, jotka meidän tulee huomioida ja olla tietoisia heidän vahvuuksistaan. Uskon, että FC Jazz on valmis lauantai-iltapäivän upeaan otteluun, päättää Allen.

Suomen Cup 4. kierros TPS-FC Jazz Yläkentällä la 14.3 klo 16.00.

Alla olevista linkeistä ohjeita ja ennakko tunnelmia vastustajan mediassa.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaisen ajatuksia FC Jazzista ja John Allenista ajassa 1:40

Ohjeet katsojille otteluun.