Sunnuntaina Tuuks Pelaa?-tapahtuma junioreille

Tulevana sunnuntaina järjestetään FC Jazzin perinteinen Tuuks Pelaa?-tapahtuma jossa seuraan otetaan mukaan uusia pelaajia varsinkin nuorimpiin ikäluokkiin. Tapahtumassa on tavattavissa myös FC Jazzin edustusjoukkueen...

Tulevana sunnuntaina järjestetään FC Jazzin perinteinen Tuuks Pelaa?-tapahtuma jossa seuraan otetaan mukaan uusia pelaajia varsinkin nuorimpiin ikäluokkiin.

Tapahtumassa on tavattavissa myös FC Jazzin edustusjoukkueen pelaajia. Paikalle ovat tulossa ainakin viime kaudella Veikkausliigaa TPS:ssä ja Hongassa pelanneet Ville-Valtteri Starck ja Kevin Mombilo, lisäksi kumppanuusseura SJK:n nuorten maajoukkuehyökkääjä Elias Ahde sekä FC Jazzissa jo Vitosesta asti pelannut Aleksi Nurminen.

Lisäksi FC Jazzin yhteistyökumppani Intersport jakaa jokaiselle paikalle tulevalle pelaajalle juomapullon.

Paikalla myös FC Jazzin päätoimiset valmentajat valmennuspäällikkö Jani Uotinen, talenttivalmentaja Marko Honkanen ja seuravalmentaja Riku Paularinne.

Tuuks Pelaa? Sunnuntaina 12.4.2015 klo 13.00 Urheilukeskuksen tekonurmella.

Tapahtumasta lisätietoja Fortum Tutor Timo Kuljulta 050 4107474 tai timojkulju@gmail.com

Tutustu seuran toimintaan www.fcjazz.com/juniorit ja voit jo etukäteen käteen ilmoittautua tapahtumaan Tuuks Pelaa linkin kautta http://www.fcjazz.com/juniorit/fc-jazz-juniorit-ry/tuuks-pelaa