Sunnuntaina Pirkkahallissa vastassa TamU

FC Jazz jatkaa harjoitusotteluitaan ja kohtaa seuraavaksi vieraissa tulevaksi kaudeksi Kakkosen pohjoislohkoon siirtyneen TamU:n. Viime Kakkosen kauden jälkeen TamU oli pari sijaa FC Jazzia edellä ja otti keskinäisissä...

FC Jazz jatkaa harjoitusotteluitaan ja kohtaa seuraavaksi vieraissa tulevaksi kaudeksi Kakkosen pohjoislohkoon siirtyneen TamU:n.

Viime Kakkosen kauden jälkeen TamU oli pari sijaa FC Jazzia edellä ja otti keskinäisissä kohtaamisista neljä pistettä. TamU on vahvistanut tulevan kauden joukkuettaan porilaisille tutulla pelaajalla Berat Grabovcilla. Grabovci pelasi FC Jazzissa Ykköstä kaudella 2015 tehden yhden maalin. Tampereelle paluun jälkeen Grabovci paukutti Ilves-Kissoille kahden kauden aikana yhteensä 25 maalia.

TamU on pelannut harjoituskaudella kolme harjoitusottelua, mutta ei vielä ole päässyt voittokantaan kiinni. Joukkue on hävinnyt TPV:lle ja FC Espoolle sekä pelannut KTP:n kanssa maalittoman tasapelin. Sunnuntaina TamU:n joukkueesta puuttuu useampi pelaaja, joten FC Jazz lähtee kohtaamaan melko siipirikkoista kotijoukkuetta. FC Jazz otti ensimmäisen harjoituskauden voittonsa hyvällä ensimmäisen jakson esityksellä viime viikonloppuna kun se kaatoi kaatoi Iirot lukemin 2-0.

FC Jazzin mukana sunnuntai-illan harjoitusottelussa ovat lähes kaikki sopimuspelaajat ja Alfred Mapokakin nähdään vahvuudessa Tampereella ensimmäisen kerran tällä kaudella.

TamU - FC Jazz sunnuntaina 4.2 klo 18.15 Pirkkahallissa.

Kuva: Urheilusuomi.com